Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Junta Elastica Ceará United
Nas Cordas Tactiek DEF-2021
51% Balbezit 49%
31% Spel op eigen helft 69%
45 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
10 Buitenspel 2
53.7 gemiddelde waardering 43.6
formidable Schieten adequate
solid Passen solid
solid Verdedigen average


1e minuut.
Cyprien is nu in balbezit. Goleniec bereikt de bal nog maar net als eerste. Goleniec met een sublieme pass. Demere bereikt de bal nog maar net als eerste. Demere haalt uit met een fantastische trap. Remeikis bokst de bal weg.

3e minuut.
Mantar rent richting de bal. Mantar passt de bal met de wreef. Consolini bereikt de bal nog maar net als eerste. Consolini draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Junta Elastica - Ceará United 1:0

4e minuut.
Consolini raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Ligeirinho komt het veld opgelopen.

5e minuut.
Fabri geeft een lange en hoge pass. Demere kopt de bal weg. Goleniec is nu in balbezit. Goleniec haalt uit met een fantastische trap. Remeikis werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Junta Elastica - Ceará United 2:0

6e minuut.
Gyulai met een sublieme pass. Pantera is nu in balbezit. Pantera geeft een lange en hoge pass. Goleniec rent richting de bal. Goleniec schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

12e minuut.
Mantar rent richting de bal. Mantar passt de bal met de wreef. Goleniec is nu in balbezit. Goleniec haalt uit met een fantastische trap. Remeikis probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Junta Elastica - Ceará United 3:0

14e minuut.
Miron rent richting de bal. Miron geeft de bal voor. Demere geeft een lange en hoge pass. Ligeirinho bereikt de bal nog maar net als eerste. Ligeirinho haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Pougatch probeert naar een medespeler te passen. Fonfara bereikt de bal nog maar net als eerste. Fonfara geeft de bal voor. Demere is nu in balbezit. Demere haalt uit met een fantastische trap. Remeikis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Demere geeft een hoge lob. Goleniec krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Junta Elastica - Ceará United 4:0

17e minuut.
Demere bereikt de bal nog maar net als eerste. Demere probeert naar een medespeler te passen. Ligeirinho rent richting de bal. Ligeirinho draait met de bal, schiet en ... Remeikis werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Junta Elastica - Ceará United 5:0

18e minuut.
Saikkonen verovert de bal door een tackle van achteren. Saikkonen geeft een lange en hoge pass. Demere kopt de bal weg. Ligeirinho rent richting de bal. Ligeirinho draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

19e minuut.
García Cantarero geeft de bal voor. Ekinbiçer probeert de bal aan de voet te houden. Eminescu rent richting de bal. Ligeirinho verovert de bal door een tackle van achteren. Ligeirinho schiet op doel. Remeikis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Demere rent richting de bal. Demere geeft de bal voor. Goleniec maakt een snoekduik en kopt de bal. Remeikis werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Junta Elastica - Ceará United 6:0

25e minuut.
Eminescu geeft de bal voor. Demere met een sublieme pass. Goleniec rent richting de bal. Goleniec schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Junta Elastica - Ceará United 7:0

29e minuut.
Gyulai passt de bal met de wreef. Eminescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ligeirinho onderschept slim de pass. Goleniec bereikt de bal nog maar net als eerste. Goleniec schiet op doel. Remeikis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Gyulai probeert naar een medespeler te passen. Goleniec bereikt de bal nog maar net als eerste. Goleniec schiet op doel. Remeikis probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Junta Elastica - Ceará United 8:0

33e minuut.
Mantar geeft een lange en hoge pass. Ekinbiçer kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Fonfara de bal onder controle te krijgen. Demere bereikt de bal nog maar net als eerste. Demere haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Demere geeft de bal voor. Remeikis probeert naar een medespeler te passen. Miron controleert de bal met de borst. Gyulai is nu in balbezit. Gyulai schiet op doel. Remeikis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

38e minuut.
Eminescu onderschept slim de pass. Klungelig pakt Fonfara de bal. Demere bereikt de bal nog maar net als eerste. Demere schiet op doel. Remeikis probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Junta Elastica - Ceará United 9:0

40e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Kolęda stond buitenspel. Fabri maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Daar is Eminescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ligeirinho rent richting de bal. Ligeirinho draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Demere is nu in balbezit. Demere schiet op doel. De bal raakt de paal.

42e minuut.
Cyprien rent richting de bal. Cyprien speelt de bal door. Demere rent richting de bal. Demere schiet op doel. Remeikis werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Junta Elastica - Ceará United 10:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Junta Elastica 29%, Ceará United 71%.
Junta Elastica - Ceará United 10:0

47e minuut.
Pantera geeft een lange en hoge pass. Ligeirinho heeft problemen om de bal te vangen. Demere is nu in balbezit. Goleniec bereikt de bal nog maar net als eerste. Goleniec schiet op doel. Remeikis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Demere geeft een hoge lob. Remeikis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Goleniec bereikt de bal nog maar net als eerste. Goleniec schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Junta Elastica - Ceará United 11:0

48e minuut.
Demere geeft de bal voor. Ligeirinho heeft problemen om de bal te vangen. Ekinbiçer rent richting de bal. Ligeirinho onderschept slim de pass. Ligeirinho schiet op doel. Remeikis bokst de bal weg. Goleniec is nu in balbezit. Goleniec draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Demere is nu in balbezit. Demere schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

50e minuut.
Pantera raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Amelio komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Amelio met de inworp. Gyulai is nu in balbezit. Gyulai passt de bal zonder na te denken. Goleniec rent richting de bal. Goleniec haalt uit met een fantastische trap. Remeikis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

53e minuut.
García Cantarero is nu in balbezit. García Cantarero geeft de bal voor. Goleniec is nu in balbezit. Gyulai rent richting de bal. Gyulai haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

55e minuut.
Inworp. Gyulai zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mantar met een sublieme pass. Demere is nu in balbezit. Demere haalt uit met een fantastische trap. Remeikis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

59e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Malzoni trapt de bal weg van het doel. Demere kopt de bal weg. Goleniec bereikt de bal nog maar net als eerste. Goleniec haalt uit met een fantastische trap. Remeikis bokst de bal weg.

61e minuut.
Goleniec kopt de bal weg. Demere bereikt de bal nog maar net als eerste. Demere met een sublieme pass. Goleniec bereikt de bal nog maar net als eerste. Goleniec haalt uit met een fantastische trap. Remeikis bokst de bal weg.

64e minuut.
Klungelig pakt Gyulai de bal. Gyulai geeft een lange en hoge pass. Goleniec is nu in balbezit. Goleniec haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Junta Elastica - Ceará United 12:0

68e minuut.
Demere rent richting de bal. Goleniec is nu in balbezit. Goleniec bereikt de bal nog maar net als eerste. Goleniec draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Junta Elastica - Ceará United 13:0

69e minuut.
Fonfara heeft problemen om de bal te vangen. Ekinbiçer onderschept slim de pass. Demere rent richting de bal. Demere draait met de bal, schiet en ... Remeikis probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Junta Elastica - Ceará United 14:0

71e minuut.
Grande is nu in balbezit. Grande geeft een lange en hoge pass. Ligeirinho bereikt de bal nog maar net als eerste. Ligeirinho schiet op doel. Remeikis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Brøchner met een snelle inworp. Badel bereikt de bal nog maar net als eerste. Badel passt de bal zonder na te denken. Kolęda bereikt de bal nog maar net als eerste. Kolęda haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Mantar probeert naar een medespeler te passen. Demere probeert naar een medespeler te passen. Ligeirinho is nu in balbezit. Ligeirinho draait met de bal, schiet en ... Remeikis probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Junta Elastica - Ceará United 15:0

81e minuut.
Brøchner rent richting de bal. Gyulai onderschept slim de pass. Gyulai speelt de bal door. Daar is Demere, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Demere draait met de bal, schiet en ... Remeikis bokst de bal weg.

83e minuut.
Fonfara geeft de bal voor. Gyulai kopt de bal weg. Ligeirinho is nu in balbezit. Ligeirinho draait met de bal, schiet en ... Remeikis werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Gyulai met een sublieme pass. Daar is Amelio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gyulai met een sublieme pass. Ligeirinho rent richting de bal. Ligeirinho schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

90e minuut.
Ekinbiçer maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Gyulai kopt de bal weg. Goleniec probeert naar een medespeler te passen. Demere rent richting de bal. Demere haalt uit met een fantastische trap. Remeikis bokst de bal weg. Goleniec rent richting de bal. Goleniec geeft een lange en hoge pass. Demere rent richting de bal. Demere draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Junta Elastica - Ceará United 16:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Junta Elastica 32%, Ceará United 68%.
Junta Elastica - Ceará United 16:0