Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Universit´ário FC S.E.Cupím
calleri Tactiek Goleiiro
55% Balbezit 45%
51% Spel op eigen helft 49%
9 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 3
53.6 gemiddelde waardering 53
solide Schieten zeer goed
goed Passen zeer goed
uitstekend Verdedigen zeer goed


3e minuut.
Belgiovane passt de bal in één keer door. Gaudyn rent richting de bal. Gaudyn passt de bal met de wreef. Stec rent richting de bal. Stec draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

5e minuut.
Stec rent richting de bal. Stec met een sublieme pass. Belgiovane bereikt de bal nog maar net als eerste. Belgiovane schiet op doel. Gonzer maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Universit´ário FC - S.E.Cupím 1:0

8e minuut.
Obrejan controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Williamson maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Deleanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaščák verovert de bal door een tackle van achteren. Kaščák haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

10e minuut.
Clarkson met een sublieme pass. Klungelig pakt Maracanã de bal. Maracanã probeert naar een medespeler te passen. Obrejan bereikt de bal nog maar net als eerste. Obrejan geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Zabos is nu in balbezit. Belgiovane verovert de bal door een tackle van achteren. Stec bereikt de bal nog maar net als eerste. Stec draait met de bal, schiet en ... Gonzer maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Universit´ário FC - S.E.Cupím 2:0

45e minuut.
Inworp. Obrejan met een snelle inworp. Niittykoski bereikt de bal nog maar net als eerste. Milo verovert de bal door een tackle van achteren. Milo schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Universit´ário FC 51%, S.E.Cupím 49%.
Universit´ário FC - S.E.Cupím 2:0

48e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rossi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Clarkson bereikt de bal nog maar net als eerste. Clarkson geeft een hoge lob. Milo maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Obrejan rent richting de bal. Obrejan probeert naar een medespeler te passen. Milo rent richting de bal. Smok rent richting de bal. Smok schiet op doel. Rezoagli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

54e minuut.
Stec bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaudyn bereikt de bal nog maar net als eerste. Ščasný onderschept slim de pass. Stec bereikt de bal nog maar net als eerste. Stec haalt uit met een fantastische trap. Gonzer verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

62e minuut.
Maracanã bereikt de bal nog maar net als eerste. Niittykoski verovert de bal door een tackle van achteren. Niittykoski probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Kaščák de bal. Kaščák geeft een lange en hoge pass. Gonzer verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Belgiovane is nu in balbezit. Belgiovane draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Universit´ário FC - S.E.Cupím 3:0

67e minuut.
Gaudyn probeert naar een medespeler te passen. Kaščák bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaščák met een sublieme pass. Stec rent richting de bal. Stec schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Doeltrap. Zuojun komt het veld opgelopen. Paiva komt het veld opgelopen. Itaqui komt het veld opgelopen.

84e minuut.
Stec bereikt de bal nog maar net als eerste. Lomauskas is nu in balbezit. Stec tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Lomauskas roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Lomauskas kan niet meer verder spelen. Rocinha komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Universit´ário FC 51%, S.E.Cupím 49%.
Universit´ário FC - S.E.Cupím 3:0