Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Belmonte FC Guriri FC
5-3-2 ata adi Tactiek Season 67-2
45% Balbezit 55%
55% Spel op eigen helft 45%
9 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 7
56.5 gemiddelde waardering 57.1
goed Schieten solide
solide Passen zeer goed
zeer goed Verdedigen formidabel


12e minuut.
Yamada passt de bal met de wreef. Harkányi probeert naar een medespeler te passen. Catalan rent richting de bal. Catalan draait met de bal, schiet en ... Saiki werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Belmonte FC - Guriri FC 1:0

18e minuut.
Yamada met een sublieme pass. Çalışır rent richting de bal. Graffite tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Graffite krijgt een gele kaart.

23e minuut.
Bragança probeert naar een medespeler te passen. Sólido rent richting de bal. Yamada legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Sólido is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Graffite zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Lepa bokst de bal weg. Paal!

25e minuut.
Inworp. Harkányi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tabares geeft een lange en hoge pass. Catalan rent richting de bal. Catalan draait met de bal, schiet en ... Saiki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

32e minuut.
Rosalém is nu in balbezit. Rosalém geeft een lange en hoge pass. Sólido kopt de bal weg. Klungelig pakt Bragança de bal. Bragança draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Rosalém geeft een lange en hoge pass. Çalışır probeert de bal aan de voet te houden. Yamada kopt de bal weg. Çalışır is nu in balbezit. Çalışır schiet op doel. Saiki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

44e minuut.
Bragança rent richting de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Bragança neemt de hoekschop. Pinho rent richting de bal. Pinho schiet op doel. Lepa bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Belmonte FC 49%, Guriri FC 51%.
Belmonte FC - Guriri FC 1:0

46e minuut.
Bragança heeft problemen om de bal te vangen. Bragança geeft de bal voor. Ortiz rent richting de bal. Escalante bereikt de bal nog maar net als eerste. Tupinambá onderschept slim de pass.
De bal gaat maar net naast.

47e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Bragança zal de hoekschop nemen. Tupinambá krijgt zijn hoofd ertegen. Lepa bokst de bal weg.

58e minuut.
Daar is Rosalém, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Çalışır bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Rosalém zijn tegenspeler op de grond. Rosalém krijgt een gele kaart.

62e minuut.
Rosalém kopt de bal weg. Pucci bereikt de bal nog maar net als eerste. Tabares onderschept slim de pass. Tabares haalt uit met een fantastische trap. Saiki probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Pinho verovert de bal door een tackle van achteren. Yamada verovert de bal door een tackle van achteren. Pucci geeft een hoge lob. Sólido bereikt de bal nog maar net als eerste. Sólido haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Ortiz rent richting de bal. Bragança verovert de bal door een tackle van achteren. Bragança haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

77e minuut.
Pucci geeft een lange en hoge pass. Escandon geeft een hoge lob. Rocinha kan de bal niet met de borst controleren. Catalan is nu in balbezit. Catalan haalt uit met een fantastische trap. Saiki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Belmonte FC 61%, Guriri FC 39%.
Belmonte FC - Guriri FC 1:0