Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Na Pegada!!! Los Tikos
Pra Cima Deles Tactiek 442 c
48% Balbezit 52%
51% Spel op eigen helft 49%
4 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 0
59.5 gemiddelde waardering 54.3
formidable Schieten very good
very good Passen solid
outstanding Verdedigen very good


3e minuut.
Hermosillo heeft problemen om de bal te vangen. Iraola Sagama onderschept slim de pass. Iraola Sagama met een sublieme pass. Crăciun geeft de bal voor. Randa kopt de bal weg. Blom probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

16e minuut.
Hejmej is nu in balbezit. García de León onderschept slim de pass. Hofstede rent richting de bal. Czobor bereikt de bal nog maar net als eerste. Czobor geeft een hoge lob. Enke verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

28e minuut.
Michelena rent richting de bal. Panković verovert de bal door een tackle van achteren. Panković geeft de bal voor. Mijal bereikt de bal nog maar net als eerste. Mijal draait met de bal, schiet en ... Blom verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Mijal rent richting de bal. Mijal schiet op doel. Blom werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Na Pegada!!! - Los Tikos 0:1

31e minuut.
Hermosillo bereikt de bal nog maar net als eerste. de Munck met een sublieme pass. Michelena rent richting de bal. Michelena haalt uit met een fantastische trap. Enke probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Na Pegada!!! - Los Tikos 1:1

34e minuut.
Hejmej bereikt de bal nog maar net als eerste. Czobor onderschept slim de pass. Czobor speelt de bal door. Michelena bereikt de bal nog maar net als eerste. Michelena schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Randa bereikt de bal nog maar net als eerste. Crăciun bereikt de bal nog maar net als eerste. Crăciun speelt de bal door. Mijal bereikt de bal nog maar net als eerste. Mijal draait met de bal, schiet en ... Blom bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Na Pegada!!! 45%, Los Tikos 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Na Pegada!!! - Los Tikos 1:1

46e minuut.
Pujol komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Hejmej is nu in balbezit. Hejmej passt de bal met de wreef. Crăciun probeert naar een medespeler te passen. Randa bereikt de bal nog maar net als eerste. Randa haalt uit met een fantastische trap. Blom verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

80e minuut.
Abo El-Naga is nu in balbezit. Crăciun verovert de bal door een tackle van achteren. Crăciun passt de bal met de wreef. Mijal is nu in balbezit. Mijal schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Maśnica met een sublieme pass. Crăciun speelt de bal door. Ortiz Blanco met een sublieme pass. Arbulú geeft een hoge lob. Mijal krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Inworp. Hejmej zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Crăciun probeert naar een medespeler te passen. Mijal bereikt de bal nog maar net als eerste. Mijal haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Na Pegada!!! - Los Tikos 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Na Pegada!!! 57%, Los Tikos 43%.
Na Pegada!!! - Los Tikos 1:2