Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Urutaí FC Corrego Fundo MG
2024 Tactiek 532AS
48% Balbezit 52%
65% Spel op eigen helft 35%
1 Doelpogingen 25
4 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
49.4 gemiddelde waardering 61.6
good Schieten formidable
good Passen excellent
very good Verdedigen outstanding


4e minuut.
Senghor speelt de bal door. Hincapié is nu in balbezit. Hincapié passt de bal met de wreef. Hornes bereikt de bal nog maar net als eerste. Hornes schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Jadczuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Hornes rent richting de bal. Laurenti legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Hornes is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Jadczuk neemt de penalty, wat een uithaal! Żółkowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

18e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Senghor met de inworp. Grzanka geeft een hoge lob. Hornes is nu in balbezit. Hornes schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Urutaí FC - Corrego Fundo MG 0:1

26e minuut.
Hornes passt de bal in één keer door. Jadczuk rent richting de bal. Laurenti tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Laurenti krijgt een gele kaart. Jadczuk is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Jadczuk neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Hincapié geeft een hoge lob. Binggeli kopt de bal weg. Grzanka is nu in balbezit. Grzanka geeft een lange en hoge pass. Jadczuk springt en kopt de bal. Żółkowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Laurenti rent richting de bal. Laurenti geeft de bal voor. Senghor is nu in balbezit. Senghor geeft een lange en hoge pass. Jadczuk springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Klungelig pakt Grzanka de bal. Grzanka geeft de bal voor. Hornes is nu in balbezit. Hornes draait met de bal, schiet en ... Klungelig pakt Munzón de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Jadczuk bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Lică passt de bal met de wreef. Ramabaja probeert naar een medespeler te passen. Senghor probeert naar een medespeler te passen. Jadczuk rent richting de bal. Jadczuk haalt uit met een fantastische trap. Żółkowski bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Urutaí FC - Corrego Fundo MG 0:2

45e minuut.
Jadczuk is nu in balbezit. Grzanka is nu in balbezit. Grzanka geeft een hoge lob. Klungelig pakt Hornes de bal. Hornes schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Urutaí FC 59%, Corrego Fundo MG 41%.
Urutaí FC - Corrego Fundo MG 0:2

46e minuut.
Hornes met een sublieme pass. Klungelig pakt Jadczuk de bal. Grzanka is nu in balbezit. Grzanka geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

56e minuut.
Grzanka is nu in balbezit. Grzanka geeft de bal voor. Vanzini verovert de bal door een tackle van achteren. Hincapié rent richting de bal. Hincapié draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Laurenti rent richting de bal. Munzón rent richting de bal. Hornes is nu in balbezit. Hornes schiet op doel. Żółkowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Doeltrap. Karlovic komt het veld opgelopen. Probierz komt het veld opgelopen. Koral komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Ramabaja geeft de bal voor. Hornes rent richting de bal. Qingshu begaat een overtreding. Hornes raakt geblesseerd tijdens het duel. Jadczuk wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Koral is nu in balbezit. Koral passt de bal zonder na te denken. Daar is Senghor, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Senghor geeft de bal voor. Jadczuk maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Senghor speelt de bal door. Klungelig pakt Grzanka de bal. Grzanka geeft een hoge lob. Jadczuk rent richting de bal. Jadczuk schiet op doel. Żółkowski bokst de bal weg.

76e minuut.
Koral is nu in balbezit. Hincapié is nu in balbezit. Hincapié probeert naar een medespeler te passen. Ramabaja geeft een lange en hoge pass. Jadczuk maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

80e minuut.
Jadczuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Grzanka rent richting de bal. Grzanka speelt de bal door. Jadczuk rent richting de bal. Jadczuk draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

81e minuut.
Grzanka met de inworp. Senghor geeft een hoge lob. Jadczuk heeft problemen om de bal te vangen. Jadczuk draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Laurenti de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Karlovic rent richting de bal. Grzanka verovert de bal door een tackle van achteren. Grzanka probeert naar een medespeler te passen. Jadczuk rent richting de bal. Jadczuk schiet op doel. Żółkowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Urutaí FC 70%, Corrego Fundo MG 30%.
Urutaí FC - Corrego Fundo MG 0:2