Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FURRECA F.C Runners_FC
On Demand Tactiek Counter atk
52% Balbezit 48%
40% Spel op eigen helft 60%
19 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
51.9 gemiddelde waardering 50.1
zeer goed Schieten uitstekend
zeer goed Passen solide
solide Verdedigen goed


7e minuut.
Aristotelous is nu in balbezit. Végváry onderschept slim de pass. Végváry geeft een lange en hoge pass. Carou rent richting de bal. Carou draait met de bal, schiet en ... Seixas bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

11e minuut.
da Vila passt de bal zonder na te denken. Daar is Pereba, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pereba speelt de bal door. Stamatoiu is nu in balbezit. Stamatoiu draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Teixeira rent richting de bal. Teixeira geeft de bal voor. Żywioł bereikt de bal nog maar net als eerste. Bucerzan onderschept slim de pass. Bucerzan draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

15e minuut.
Montoreano rent richting de bal. Luz verovert de bal door een tackle van achteren. Luz geeft de bal voor. Stamatoiu rent richting de bal. Stamatoiu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Ortiz rent richting de bal. Végváry is nu in balbezit. Pereba begaat een overtreding. Pereba krijgt een gele kaart.

19e minuut.
Pereba passt de bal met de wreef. Stamatoiu rent richting de bal. Teixeira is nu in balbezit. Stamatoiu rent richting de bal. Stamatoiu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
da Vila is nu in balbezit. da Vila passt de bal in één keer door. Pereba bereikt de bal nog maar net als eerste. Pereba schiet op doel. Matković probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FURRECA F.C - Runners_FC 1:0

29e minuut.
da Vila met een sublieme pass. Pereba bereikt de bal nog maar net als eerste. Végváry begaat een overtreding. Végváry krijgt een gele kaart.

33e minuut.
Luz probeert naar een medespeler te passen. da Vila heeft problemen om de bal te vangen. da Vila passt de bal met de wreef. Pereba bereikt de bal nog maar net als eerste. Pereba schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Dutra bereikt de bal nog maar net als eerste. Stamatoiu verovert de bal door een tackle van achteren. Stamatoiu passt de bal met de wreef. Pereba bereikt de bal nog maar net als eerste. Pereba schiet op doel. Matković verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Luz speelt de bal door. Daar is da Vila, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pereba bereikt de bal nog maar net als eerste. Pereba haalt uit met een fantastische trap. da Vila probeert de bal aan de voet te houden. Matković kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

42e minuut.
Stamatoiu is nu in balbezit. da Vila is nu in balbezit. da Vila geeft een lange en hoge pass. Pereba is nu in balbezit. Pereba haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

44e minuut.
Luz met de inworp. Sanches geeft een lange en hoge pass. Stamatoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Stamatoiu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FURRECA F.C - Runners_FC 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FURRECA F.C 36%, Runners_FC 64%.
FURRECA F.C - Runners_FC 2:0

46e minuut.
Sanches bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanches speelt de bal door. Pereba bereikt de bal nog maar net als eerste. da Vila is nu in balbezit. da Vila schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

52e minuut.
Carou is nu in balbezit. Carou geeft een hoge lob. Aristotelous probeert de bal aan de voet te houden. Bucerzan is nu in balbezit. Bucerzan schiet op doel. Seixas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

55e minuut.
Valverde speelt de bal door. da Vila is nu in balbezit. da Vila passt de bal in één keer door. Pereba is nu in balbezit. Pereba draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

59e minuut.
Zili rent richting de bal. Zili geeft de bal voor. Bucerzan is nu in balbezit. Bucerzan draait met de bal, schiet en ... Seixas probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FURRECA F.C - Runners_FC 2:1

78e minuut.
Świerczewski geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Aristotelous met de inworp. Pereba rent richting de bal. Pereba geeft een lange en hoge pass. Matković bokst de bal weg. Stamatoiu is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
FURRECA F.C - Runners_FC 3:1

81e minuut.
Ortiz speelt de bal door. Vigón bereikt de bal nog maar net als eerste. Mencik onderschept slim de pass. Mencik geeft een lange en hoge pass. Bucerzan springt en kopt de bal. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Luz geeft een hoge lob. Świerczewski kopt de bal weg. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Luz neemt de hoekschop. Pereba springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

86e minuut.
Daar is Michal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Michal geeft een hoge lob. Zili rent richting de bal. Zili draait met de bal, schiet en ... Seixas maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FURRECA F.C - Runners_FC 3:2

88e minuut.
Luz rent richting de bal. Luz passt de bal zonder na te denken. da Vila met een sublieme pass. Daar is Stamatoiu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stamatoiu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FURRECA F.C 44%, Runners_FC 56%.
FURRECA F.C - Runners_FC 3:2