Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 21:58
  • Competitiewedstrijd: Série C.05
  • Stadion: ARENA AZUL
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en regen
  • Toeschouwers: 14289
SCORPION BLACK Belmonte FC
outra Tactiek 5-3-2 ata adi
55% Balbezit 45%
58% Spel op eigen helft 42%
4 Doelpogingen 21
4 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 2
54.1 gemiddelde waardering 58.2
solide Schieten zeer goed
solide Passen zeer goed
formidabel Verdedigen zeer goed


4e minuut.
Catalan bereikt de bal nog maar net als eerste. Hamilton legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Catalan raakt geblesseerd tijdens het duel. Tabares kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
SCORPION BLACK - Belmonte FC 0:1

7e minuut.
Rashford speelt de bal door. Gigante do Norte bereikt de bal nog maar net als eerste. Gigante do Norte passt de bal met de wreef. Ruivo speelt de bal door. Ziółkowski bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Bastiaanse met een sublieme pass. Escandon rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ehmke. Ehmke krijgt een gele kaart.

15e minuut.
Harkányi geeft een lange en hoge pass. Catalan kopt de bal weg. Çalışır bereikt de bal nog maar net als eerste. Catalan is nu in balbezit. Catalan haalt uit met een fantastische trap. Šlosár kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

17e minuut.
Catalan is nu in balbezit. Tabares is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Salsicha. Tabares raakt geblesseerd tijdens het duel. Tabares wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Ruivo passt de bal met de wreef. Gigante do Norte rent richting de bal. Gigante do Norte passt de bal zonder na te denken. Rashford bereikt de bal nog maar net als eerste. Rashford geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

29e minuut.
Tabares geeft een hoge lob. Catalan rent richting de bal. Salsicha bereikt de bal nog maar net als eerste. Catalan verovert de bal door een tackle van achteren. Catalan draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Pinter neemt vlug de vrije trap. Catalan rent richting de bal. Met opzet legt Hamilton zijn tegenspeler op de grond. Catalan is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Tabares wilt de vrije trap nemen. Šlosár bokst de bal weg.

32e minuut.
Klungelig pakt Ehmke de bal. Escandon is nu in balbezit. Escandon passt de bal zonder na te denken. Çalışır bereikt de bal nog maar net als eerste. Çalışır draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
SCORPION BLACK - Belmonte FC 0:2

38e minuut.
Salsicha is nu in balbezit. Salsicha geeft een hoge lob. Ruivo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruivo geeft een lange en hoge pass. Ehmke springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Graziani geeft de bal voor. Catalan kopt de bal weg. Larios bereikt de bal nog maar net als eerste. Çalışır onderschept slim de pass. Çalışır schiet op doel. Šlosár probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

42e minuut.
Yamada met de inworp. Tabares is nu in balbezit. Tabares passt de bal in één keer door. Catalan rent richting de bal. Catalan schiet op doel. Šlosár kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SCORPION BLACK 52%, Belmonte FC 48%.
SCORPION BLACK - Belmonte FC 0:2

46e minuut.
Neagu komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Ziółkowski heeft problemen om de bal te vangen. Ortiz begaat een overtreding. Ziółkowski is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ziółkowski zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Daar is Rashford, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rashford haalt uit met een fantastische trap. Ehmke probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Batata rent richting de bal. Tabares verovert de bal door een tackle van achteren. Tabares speelt de bal door. Catalan bereikt de bal nog maar net als eerste. Catalan draait met de bal, schiet en ... Šlosár kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

53e minuut.
Tabares bereikt de bal nog maar net als eerste. Tabares geeft een hoge lob. Catalan kopt de bal weg. Neagu is nu in balbezit. Neagu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Klungelig pakt Rashford de bal. Yamada kopt de bal weg. Bastiaanse speelt de bal door. Daar is Ziółkowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ziółkowski schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Lepa trapt de bal weg van het doel. Harkányi kopt de bal weg. Tabares met een sublieme pass. Neagu bereikt de bal nog maar net als eerste. Neagu schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Tabares is nu in balbezit. Tabares geeft een hoge lob. Catalan kopt de bal weg. Neagu rent richting de bal. Neagu haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

73e minuut.
Tabares speelt de bal door. Yamada is nu in balbezit. Yamada passt de bal met de wreef. Catalan bereikt de bal nog maar net als eerste. Catalan schiet op doel. Šlosár verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Neagu rent richting de bal. Neagu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SCORPION BLACK - Belmonte FC 0:3

73e minuut.
Peladeiro komt het veld opgelopen. Scott komt het veld opgelopen. Ponteiro komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Scott geeft een lange en hoge pass. Tabares kopt de bal weg. Larios controleert de bal met de borst. Catalan is nu in balbezit. Catalan haalt uit met een fantastische trap. Ponteiro verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

84e minuut.
Yamada bereikt de bal nog maar net als eerste. Yamada met een sublieme pass. Larios is nu in balbezit. Neagu onderschept slim de pass. Neagu haalt uit met een fantastische trap. Ponteiro kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

85e minuut.
Inworp. Harkányi met de inworp. Tabares rent richting de bal. Tabares geeft een hoge lob. Neagu maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Tabares is nu in balbezit. Tabares passt de bal zonder na te denken. Yamada bereikt de bal nog maar net als eerste. Yamada geeft een hoge lob. Neagu springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SCORPION BLACK 63%, Belmonte FC 37%.
SCORPION BLACK - Belmonte FC 0:3