Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FURRECA F.C Urutaí FC
On Demand Tactiek 2024
50% Balbezit 50%
48% Spel op eigen helft 52%
9 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
48.9 gemiddelde waardering 51.4
zeer goed Schieten zeer goed
uitstekend Passen goed
goed Verdedigen solide


9e minuut.
Blanc kopt de bal weg. Munzón speelt de bal door. Dambor rent richting de bal. Blanc rent richting de bal. Blanc draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

11e minuut.
Qingshu geeft een lange en hoge pass. Sanches is nu in balbezit. Luz bereikt de bal nog maar net als eerste. Luz geeft een hoge lob. Pereba krijgt zijn hoofd ertegen. Paal!

13e minuut.
Sputnik kopt de bal weg. Darcy is nu in balbezit. Darcy speelt de bal door. da Vila is nu in balbezit. da Vila draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Żółkowski trapt de bal weg van het doel. Dambor kopt de bal weg. Blanc bereikt de bal nog maar net als eerste. Blanc draait met de bal, schiet en ... Seixas probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FURRECA F.C - Urutaí FC 0:1

16e minuut.
Sanches bereikt de bal nog maar net als eerste. Sputnik verovert de bal door een tackle van achteren. Sputnik passt de bal in één keer door. Blanc rent richting de bal. Blanc draait met de bal, schiet en ... Seixas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

22e minuut.
da Vila passt de bal in één keer door. Stamatoiu is nu in balbezit. Munzón legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Stamatoiu is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Stamatoiu legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Żółkowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

23e minuut.
Kefalidis speelt de bal door. Sputnik is nu in balbezit. Sanches bereikt de bal nog maar net als eerste. Blanc onderschept slim de pass. Blanc haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Dambor met een sublieme pass. Michal bereikt de bal nog maar net als eerste. Blanc verovert de bal door een tackle van achteren. Blanc draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FURRECA F.C - Urutaí FC 0:2

34e minuut.
Darcy passt de bal zonder na te denken. da Vila is nu in balbezit. da Vila passt de bal in één keer door. Stamatoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Stamatoiu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Kefalidis probeert de bal aan de voet te houden. Qingshu bereikt de bal nog maar net als eerste. Stamatoiu onderschept slim de pass. Stamatoiu haalt uit met een fantastische trap. Żółkowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FURRECA F.C - Urutaí FC 1:2

45e minuut.
Inworp. Tomazzi komt het veld opgelopen. Barroso komt het veld opgelopen. Aristotelous komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FURRECA F.C 39%, Urutaí FC 61%.
FURRECA F.C - Urutaí FC 1:2

49e minuut.
Munzón is nu in balbezit. Munzón geeft een lange en hoge pass. Żywioł heeft problemen om de bal te vangen. Blanc rent richting de bal. Blanc haalt uit met een fantastische trap. Seixas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

60e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Karlovic komt het veld opgelopen. Garms komt het veld opgelopen. Apansız met de inworp. Dambor is nu in balbezit. Dambor geeft de bal voor. Garms springt en kopt de bal. Paal!

88e minuut.
Żywioł is nu in balbezit. Garms onderschept slim de pass. Daar is Garms, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Garms haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FURRECA F.C - Urutaí FC 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FURRECA F.C 56%, Urutaí FC 44%.
FURRECA F.C - Urutaí FC 1:3