Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Real Calibur F.C. Na Pegada!!!
Time ICI Tactiek Pra Cima Deles
46% Balbezit 54%
44% Spel op eigen helft 56%
3 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
7 Buitenspel 16
56.6 gemiddelde waardering 59.3
solide Schieten uitmuntend
solide Passen solide
zeer goed Verdedigen uitmuntend


14e minuut.
Księżyc passt de bal zonder na te denken. Abo El-Naga bereikt de bal nog maar net als eerste. Primera onderschept slim de pass. Primera schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Calibur F.C. - Na Pegada!!! 1:0

21e minuut.
Inworp. García de León zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Chamorro speelt de bal door. Michelena is nu in balbezit. Michelena haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Macar bereikt de bal nog maar net als eerste. Hermosillo onderschept slim de pass. Hermosillo haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

29e minuut.
de Munck bereikt de bal nog maar net als eerste. de Munck passt de bal met de wreef. Michelena bereikt de bal nog maar net als eerste. Michelena schiet op doel. Velcu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Hermosillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Hermosillo passt de bal in één keer door. Michelena bereikt de bal nog maar net als eerste. Michelena haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Real Calibur F.C. - Na Pegada!!! 1:1

42e minuut.
de Munck speelt de bal door. Klungelig pakt Chamorro de bal. Chamorro probeert naar een medespeler te passen. Michelena rent richting de bal. Michelena haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Rodríguez Antequera met een sublieme pass. Hofstede bereikt de bal nog maar net als eerste. Hofstede haalt uit met een fantastische trap. Velcu probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

45e minuut.
Ortiz Blanco geeft een hoge lob. Michelena is nu in balbezit. Michelena met een sublieme pass. Hermosillo rent richting de bal. Hermosillo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Calibur F.C. - Na Pegada!!! 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Calibur F.C. 41%, Na Pegada!!! 59%.
Real Calibur F.C. - Na Pegada!!! 1:2

55e minuut.
Inworp. Tambur komt het veld opgelopen.

57e minuut.
de Munck bereikt de bal nog maar net als eerste. Takátsy onderschept slim de pass. Takátsy probeert naar een medespeler te passen. Primera is nu in balbezit. Primera schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
García de León geeft de bal voor. Dias is nu in balbezit. Hofstede onderschept slim de pass. Hofstede haalt uit met een fantastische trap. Tambur maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Calibur F.C. - Na Pegada!!! 1:3

65e minuut.
de Munck speelt de bal door. Böröndi bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Trzaskalik. Trzaskalik krijgt een gele kaart.

90e minuut.
Dias geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hofstede zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Michelena, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Michelena draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Calibur F.C. 46%, Na Pegada!!! 54%.
Real Calibur F.C. - Na Pegada!!! 1:3