Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Real Calibur F.C. Guriri FC
Time ICI Tactiek Ah tá, ide!
50% Balbezit 50%
35% Spel op eigen helft 65%
11 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 5
57.4 gemiddelde waardering 59
zeer goed Schieten solide
zeer goed Passen zeer goed
zeer goed Verdedigen formidabel


3e minuut.
Rocinha geeft de bal voor. Inworp. Sadowski met een snelle inworp. Wrzałka rent richting de bal. Wrzałka haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Bragança bereikt de bal nog maar net als eerste. Bragança geeft de bal voor. Boerebach is nu in balbezit. Tupinambá verovert de bal door een tackle van achteren. Tupinambá schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Sólido passt de bal in één keer door. Pedroni bereikt de bal nog maar net als eerste. Pedroni passt de bal in één keer door. Tupinambá heeft problemen om de bal te vangen. Tupinambá draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

12e minuut.
Pedalada onderschept slim de pass. Pedalada speelt de bal door. Tupinambá rent richting de bal. Boerebach onderschept slim de pass. Boerebach geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

17e minuut.
Takátsy rent richting de bal. Pedroni onderschept slim de pass. Pedroni geeft de bal voor. Sólido is nu in balbezit. Sólido haalt uit met een fantastische trap. Tambur verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

20e minuut.
Pedroni passt de bal met de wreef. Bragança rent richting de bal. Sólido is nu in balbezit. Sólido schiet op doel. Tambur maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Calibur F.C. - Guriri FC 0:1

30e minuut.
Sadowski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rosalém bereikt de bal nog maar net als eerste. Księżyc verovert de bal door een tackle van achteren. Księżyc geeft de bal voor. Primera krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Doeltrap. Saiki met een harde bal richting middenveld. Sadowski rent richting de bal. Sadowski geeft een lange en hoge pass. Primera krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Real Calibur F.C. - Guriri FC 1:1

34e minuut.
Daar is Rodríguez Antequera, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sólido onderschept slim de pass. Dias tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sólido is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Pedroni komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Pedalada bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Trzaskalik met de inworp. Primera rent richting de bal. Primera schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Trzaskalik met de inworp. Księżyc is nu in balbezit. Księżyc met een sublieme pass. Wrzałka rent richting de bal. Wrzałka draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Real Calibur F.C. - Guriri FC 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Calibur F.C. 35%, Guriri FC 65%.
Real Calibur F.C. - Guriri FC 2:1

46e minuut.
Sólido bereikt de bal nog maar net als eerste. Bragança met een sublieme pass. Graffite geeft de bal voor. Tupinambá is nu in balbezit. Tupinambá haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Pedroni is nu in balbezit. Pedroni passt de bal in één keer door. Rosalém met een sublieme pass. Bragança rent richting de bal. Bragança schiet op doel. Tambur kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

78e minuut.
Primera passt de bal met de wreef. Trzaskalik rent richting de bal. Trzaskalik geeft een lange en hoge pass. Wrzałka springt en kopt de bal. Saiki probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Calibur F.C. - Guriri FC 3:1

81e minuut.
Dias is nu in balbezit. Księżyc is nu in balbezit. Księżyc probeert naar een medespeler te passen. Wrzałka bereikt de bal nog maar net als eerste. Wrzałka schiet op doel. Saiki bokst de bal weg. Daar is Primera, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Primera schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Calibur F.C. - Guriri FC 4:1

83e minuut.
Sadowski rent richting de bal. Pedalada verovert de bal door een tackle van achteren. Pedalada speelt de bal door. Trzaskalik bereikt de bal nog maar net als eerste. Trzaskalik draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

86e minuut.
Boerebach speelt de bal door. Trzaskalik is nu in balbezit. Trzaskalik met een sublieme pass. Primera is nu in balbezit. Primera haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Calibur F.C. - Guriri FC 5:1

89e minuut.
Tambur trapt de bal weg. Rosalém kopt de bal weg. Daar is Dias, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tupinambá verovert de bal door een tackle van achteren. Tupinambá schiet op doel. Tambur probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Sólido bereikt de bal nog maar net als eerste. Sólido haalt uit met een fantastische trap. Tambur kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Calibur F.C. 34%, Guriri FC 66%.
Real Calibur F.C. - Guriri FC 5:1