Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Runners_FC Los Tikos
Counter atk Tactiek 442 c
41% Balbezit 59%
70% Spel op eigen helft 30%
2 Doelpogingen 36
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
47 gemiddelde waardering 57.9
very good Schieten formidable
solid Passen very good
good Verdedigen excellent


4e minuut.
Montoreano bereikt de bal nog maar net als eerste. Maśnica onderschept slim de pass. Maśnica probeert naar een medespeler te passen. Mijal is nu in balbezit. Mijal draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Maśnica kopt de bal weg. Dutra met een sublieme pass. Mijal met een sublieme pass. Randa bereikt de bal nog maar net als eerste. Randa haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Carou is nu in balbezit. Jolačić onderschept slim de pass. Jolačić passt de bal in één keer door. Humulescu rent richting de bal. Humulescu geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Jolačić met een sublieme pass. Humulescu is nu in balbezit. Humulescu passt de bal in één keer door. Kempczyński rent richting de bal. Kempczyński haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Teixeira geeft een lange en hoge pass. Iraola Sagama rent richting de bal. Iraola Sagama passt de bal met de wreef. Randa rent richting de bal. Randa schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

26e minuut.
Baťka is nu in balbezit. Baťka passt de bal zonder na te denken. Randa is nu in balbezit. Randa draait met de bal, schiet en ... Matković maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Runners_FC - Los Tikos 0:1

28e minuut.
Crăciun zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Baťka bereikt de bal nog maar net als eerste. Baťka probeert naar een medespeler te passen. Randa rent richting de bal. Randa draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Matković kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

29e minuut.
Mijal bereikt de bal nog maar net als eerste. Dutra begaat een overtreding. Mijal is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Maśnica wilt de vrije trap nemen. Matković maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Baťka met een sublieme pass. Humulescu is nu in balbezit. Humulescu passt de bal zonder na te denken. Mijal rent richting de bal. Mijal draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Maśnica kopt de bal weg. Mijal is nu in balbezit. Mijal passt de bal in één keer door. Randa is nu in balbezit. Randa schiet op doel. Matković verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

34e minuut.
Humulescu heeft problemen om de bal te vangen. Humulescu passt de bal in één keer door. Na een snelle pass probeert Mijal de bal onder controle te krijgen. Randa is nu in balbezit. Randa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Runners_FC - Los Tikos 0:2

35e minuut.
Mencik bereikt de bal nog maar net als eerste. Crăciun is nu in balbezit. Crăciun probeert naar een medespeler te passen. Randa bereikt de bal nog maar net als eerste. Randa haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

39e minuut.
Mijal rent richting de bal. Humulescu is nu in balbezit. Humulescu passt de bal zonder na te denken. Mijal bereikt de bal nog maar net als eerste. Mijal draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Mijal bereikt de bal nog maar net als eerste. Mijal passt de bal met de wreef. Randa bereikt de bal nog maar net als eerste. Randa schiet op doel. Teixeira probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Humulescu geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Randa maakt een snoekduik en kopt de bal. Matković kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Runners_FC 73%, Los Tikos 27%.
Runners_FC - Los Tikos 0:2

46e minuut.
Pujol komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Baťka rent richting de bal. Randa is nu in balbezit. Baťka met een sublieme pass. Mijal is nu in balbezit. Mijal haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

53e minuut.
Matković probeert naar een medespeler te passen. Humulescu kopt de bal weg. Mijal met een sublieme pass. Randa rent richting de bal. Randa draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Baťka geeft de bal voor. Klungelig pakt Dutra de bal. Mijal rent richting de bal. Mijal haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Mijal verovert de bal door een tackle van achteren. Mijal probeert naar een medespeler te passen. Randa bereikt de bal nog maar net als eerste. Randa draait met de bal, schiet en ... Matković werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Runners_FC - Los Tikos 0:3

65e minuut.
Klungelig pakt Mijal de bal. Randa is nu in balbezit. Teixeira is nu in balbezit. Mijal onderschept slim de pass. Mijal haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Randa bereikt de bal nog maar net als eerste. Randa draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Runners_FC - Los Tikos 0:4

66e minuut.
Kempczyński rent richting de bal. Kempczyński speelt de bal door. Mencik probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Randa is nu in balbezit. Randa haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

70e minuut.
Baťka met een sublieme pass. Świerczewski is nu in balbezit. Randa onderschept slim de pass. Randa haalt uit met een fantastische trap. Matković werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Maśnica passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Mijal de bal. Baťka bereikt de bal nog maar net als eerste. Mijal rent richting de bal. Mijal schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

77e minuut.
Dutra kopt de bal weg. Montoreano is nu in balbezit. Montoreano geeft de bal voor. Bucerzan springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Runners_FC - Los Tikos 1:4

80e minuut.
Mijal bereikt de bal nog maar net als eerste. Baťka is nu in balbezit. Baťka passt de bal met de wreef. Randa bereikt de bal nog maar net als eerste. Randa schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

82e minuut.
Baťka speelt de bal door. Humulescu is nu in balbezit. Humulescu probeert naar een medespeler te passen. Mijal bereikt de bal nog maar net als eerste. Mijal schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Crăciun met een sublieme pass. Baťka is nu in balbezit. Baťka met een sublieme pass. Mijal is nu in balbezit. Mijal draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Montoreano rent richting de bal. Mijal verovert de bal door een tackle van achteren. Baťka met een sublieme pass. Daar is Randa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Randa schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

88e minuut.
Randa is nu in balbezit. Randa passt de bal met de wreef. Montoreano rent richting de bal. Mijal onderschept slim de pass. Mijal draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Runners_FC 67%, Los Tikos 33%.
Runners_FC - Los Tikos 1:4