Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
*DOURADO* Mutuipe EC
RONALDO ATT Tactiek FechFaz_2
48% Balbezit 52%
38% Spel op eigen helft 62%
17 Doelpogingen 6
3 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
67.5 gemiddelde waardering 60.7
outstanding Schieten good
excellent Passen solid
outstanding Verdedigen outstanding


4e minuut.
Barta geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Haak de bal. Met opzet legt Iţă zijn tegenspeler op de grond. Iţă krijgt een gele kaart.

29e minuut.
Inworp. Fontova met de inworp. Bulajić bereikt de bal nog maar net als eerste. Bulajić geeft de bal voor. Avelar maakt een snoekduik en kopt de bal. Hiu Fai probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

31e minuut.
Kochev geeft een hoge lob. Mydlo is nu in balbezit. Achkamėjėvas onderschept slim de pass. Achkamėjėvas geeft een lange en hoge pass. Avelar maakt een snoekduik en kopt de bal. Hiu Fai kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

32e minuut.
Hiu Fai geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Fontova zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bulajić is nu in balbezit. Bulajić draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Bulajić probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Godeiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Godeiro passt de bal in één keer door. Mydlo rent richting de bal. Mydlo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: *DOURADO* 46%, Mutuipe EC 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
*DOURADO* - Mutuipe EC 0:0

48e minuut.
Wilson geeft de bal voor. Starkevičius kopt de bal weg. Buzescu met een sublieme pass. Avelar controleert de bal met de borst. Avelar draait met de bal, schiet en ... Hiu Fai bokst de bal weg. Tocco bereikt de bal nog maar net als eerste. Małosolny begaat een overtreding. Małosolny krijgt een gele kaart.

65e minuut.
Godeiro onderschept slim de pass. Fontova rent richting de bal. Fontova geeft een hoge lob. Małosolny maakt een snoekduik en kopt de bal. Madeirinha springt en kopt de bal. Hiu Fai verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

71e minuut.
Klungelig pakt Barta de bal. Małosolny verovert de bal door een tackle van achteren. Małosolny met een sublieme pass. Daar is Avelar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Avelar draait met de bal, schiet en ... Hiu Fai bokst de bal weg.

80e minuut.
Daar is Godeiro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fontova begaat een overtreding. Godeiro raakt geblesseerd tijdens het duel. Holguín met een snel genomen vrije trap. Haak krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Małosolny kopt de bal weg. Fontova is nu in balbezit. Fontova geeft een lange en hoge pass. Avelar rent richting de bal. Avelar draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
*DOURADO* - Mutuipe EC 1:0

82e minuut.
Wilson geeft een hoge lob. Inworp. Bulajić met een snelle inworp. Fontova geeft een hoge lob. Avelar krijgt zijn hoofd ertegen. Hiu Fai verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

83e minuut.
Wilson probeert naar een medespeler te passen. Starkevičius geeft een lange en hoge pass. Avelar kopt de bal weg. Małosolny is nu in balbezit. Małosolny schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

87e minuut.
Fontova rent richting de bal. Fontova met een sublieme pass. Madeirinha rent richting de bal. Madeirinha geeft een hoge lob. Avelar is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Toloza geeft een hoge lob. Zengei probeert de bal aan de voet te houden. Fontova speelt de bal door. Avelar is nu in balbezit. Avelar schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
*DOURADO* - Mutuipe EC 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: *DOURADO* 30%, Mutuipe EC 70%.
*DOURADO* - Mutuipe EC 2:0