Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Supremacy Fc Gladintos F. C.
GOAL Tactiek meia direita
50% Balbezit 50%
57% Spel op eigen helft 43%
18 Doelpogingen 18
6 Overtredingen 3
3 Gele kaarten 1
2 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 0
59.7 gemiddelde waardering 60.1
uitstekend Schieten uitmuntend
solide Passen zeer goed
solide Verdedigen uitstekend


6e minuut.
Bach is nu in balbezit. Mussner onderschept slim de pass. Mussner geeft een hoge lob. De Prutser is nu in balbezit. De Prutser haalt uit met een fantastische trap. Peloza probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Satyga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Satyga schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Supremacy Fc - Gladintos F. C. 1:0

8e minuut.
Mussner geeft de bal voor. Violento kopt de bal weg. Çiftçioğlu heeft problemen om de bal te vangen. Satyga rent richting de bal. Satyga schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Krzetuski speelt de bal door. Violento is nu in balbezit. Violento geeft de bal voor. Tussen geeft de bal voor. Satyga maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

11e minuut.
Dalkiewicz met een sublieme pass. Khistev bereikt de bal nog maar net als eerste. Peściński tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Peściński krijgt een gele kaart. Khistev is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Połącarz met een snel genomen vrije trap. Bach springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Chitaru met een sublieme pass. Wieniawa bereikt de bal nog maar net als eerste. Wieniawa geeft de bal voor. Bach is nu in balbezit. Bach schiet op doel. Baetens bokst de bal weg.

16e minuut.
Khistev rent richting de bal. Bach is nu in balbezit. Khistev rent richting de bal. Bach is nu in balbezit. Bach schiet op doel. Baetens verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

18e minuut.
Mussner bereikt de bal nog maar net als eerste. Bach verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Wientjes. Bach raakt geblesseerd tijdens het duel. Khistev komt bij de bal en schiet. Baetens kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

25e minuut.
Peściński probeert naar een medespeler te passen. Rajski is nu in balbezit. Rajski geeft de bal voor. Tymieniecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Tymieniecki haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Peściński heeft problemen om de bal te vangen. Peściński speelt de bal door. Czajkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Tymieniecki rent richting de bal. Tymieniecki draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Violento geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Katar zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Satyga bereikt de bal nog maar net als eerste. Satyga schiet op doel. De bal raakt de paal.

37e minuut.
Wientjes heeft problemen om de bal te vangen. Khistev rent richting de bal. Peściński maakt een afschuwelijke overtreding. Peściński krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten. Khistev is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Peściński probeert naar een medespeler te passen. Chitaru met een snel genomen vrije trap. Bach krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

42e minuut.
Chitaru is nu in balbezit. Chitaru passt de bal zonder na te denken. Khistev is nu in balbezit. Khistev draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

44e minuut.
Dörnyei probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Khistev bereikt de bal nog maar net als eerste. Dörnyei tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Dörnyei krijgt een gele kaart.

45e minuut.
Khistev bereikt de bal nog maar net als eerste. Khistev passt de bal zonder na te denken. Wieniawa speelt de bal door. Bach rent richting de bal. Bach schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Kocharyan komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Supremacy Fc 62%, Gladintos F. C. 38%.
Supremacy Fc - Gladintos F. C. 1:0

49e minuut.
Khistev rent richting de bal. Bach bereikt de bal nog maar net als eerste. Khistev rent richting de bal. Bach bereikt de bal nog maar net als eerste. Bach schiet op doel. Baetens probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Tussen bereikt de bal nog maar net als eerste. Tussen geeft de bal voor. Satyga rent richting de bal. Satyga geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Peloza trapt de bal weg van het doel. Katar kopt de bal weg. Satyga probeert de bal met de borst te controleren. De Prutser is nu in balbezit. De Prutser schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Peloza kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

54e minuut.
Dalkiewicz passt de bal met de wreef. Połącarz is nu in balbezit. Połącarz geeft de bal voor. De Prutser rent richting de bal. De Prutser schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Dörnyei verovert de bal door een tackle van achteren. Dörnyei geeft een hoge lob. De Prutser is nu in balbezit. De Prutser haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Supremacy Fc - Gladintos F. C. 2:0

60e minuut.
Dalkiewicz passt de bal zonder na te denken. Czajkowski is nu in balbezit. Czajkowski geeft een lange en hoge pass. Bach is nu in balbezit. Bach schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

61e minuut.
Tymieniecki probeert de bal met de borst te controleren. Czajkowski geeft een hoge lob. Daar is Wientjes, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bach is nu in balbezit. Bach schiet op doel. Baetens kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Khistev is nu in balbezit. Khistev haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Supremacy Fc - Gladintos F. C. 2:1

68e minuut.
Bach is nu in balbezit. Mussner verovert de bal door een tackle van achteren. Mussner geeft de bal voor. De Prutser rent richting de bal. De Prutser schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Kocharyan passt de bal met de wreef. De Prutser bereikt de bal nog maar net als eerste. Dalkiewicz maakt een afschuwelijke overtreding. Dalkiewicz krijgt een gele kaart.

73e minuut.
Kocharyan passt de bal zonder na te denken. Khistev rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Dörnyei ... Strafschop! Dörnyei is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Khistev is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Khistev neemt zijn aanloop. De bal vliegt tegen de lat.

74e minuut.
Tussen bereikt de bal nog maar net als eerste. Tussen geeft een hoge lob. Rajski geeft een lange en hoge pass. De Prutser rent richting de bal. De Prutser draait met de bal, schiet en ... Peloza probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

79e minuut.
Tussen geeft een lange en hoge pass. Połącarz is nu in balbezit. Połącarz geeft een lange en hoge pass. Satyga rent richting de bal. Satyga draait met de bal, schiet en ... Peloza bokst de bal weg.

86e minuut.
Wientjes verovert de bal door een tackle van achteren. Wientjes geeft de bal voor. De Prutser rent richting de bal. De Prutser schiet op doel. Peloza maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Supremacy Fc - Gladintos F. C. 3:1

89e minuut.
Katar bereikt de bal nog maar net als eerste. Kocharyan verovert de bal door een tackle van achteren. Kocharyan probeert naar een medespeler te passen. Bach is nu in balbezit. Bach haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Klungelig pakt Wieniawa de bal. Wieniawa met een sublieme pass. Khistev rent richting de bal. Khistev haalt uit met een fantastische trap. Baetens probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Supremacy Fc - Gladintos F. C. 3:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Supremacy Fc 51%, Gladintos F. C. 49%.
Supremacy Fc - Gladintos F. C. 3:2