Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gladintos F. C. Supremacy Fc
meia direita Tactiek GOAL
55% Balbezit 45%
42% Spel op eigen helft 58%
14 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 7
1 Gele kaarten 5
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 5
62.5 gemiddelde waardering 59.2
outstanding Schieten very good
excellent Passen solid
excellent Verdedigen solid


4e minuut.
Wieniawa bereikt de bal nog maar net als eerste. Wieniawa passt de bal zonder na te denken. Santos bereikt de bal nog maar net als eerste. Santos schiet op doel. Ciuciła maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

5e minuut.
Violento passt de bal in één keer door. Khistev bereikt de bal nog maar net als eerste. Katar schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Katar krijgt een gele kaart.

12e minuut.
Katar speelt de bal door. Gruszka probeert naar een medespeler te passen. Sandí is nu in balbezit. Sandí haalt uit met een fantastische trap. Peloza maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Khistev verovert de bal door een tackle van achteren. Santos rent richting de bal. Wientjes bereikt de bal nog maar net als eerste. Santos onderschept slim de pass. Santos schiet op doel. Ciuciła probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

21e minuut.
Rajski met een sublieme pass. Gruszka bereikt de bal nog maar net als eerste. Gruszka passt de bal met de wreef. Satyga rent richting de bal. Satyga haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Xudatov passt de bal met de wreef. Khistev is nu in balbezit. Khistev passt de bal in één keer door. Santos rent richting de bal. Santos draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

45e minuut.
Xudatov probeert naar een medespeler te passen. Wieniawa bereikt de bal nog maar net als eerste. Katar tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Katar krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gladintos F. C. 40%, Supremacy Fc 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Gladintos F. C. - Supremacy Fc 0:0

46e minuut.
Xudatov geeft een hoge lob. Mussner kopt de bal weg. Bukowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Tymieniecki verovert de bal door een tackle van achteren. Tymieniecki schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

48e minuut.
Khistev heeft problemen om de bal te vangen. Santos is nu in balbezit. Peściński tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Peściński krijgt een gele kaart.

50e minuut.
Peściński is nu in balbezit. Santos onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Gruszka. Gruszka krijgt een gele kaart.

51e minuut.
Xudatov met een sublieme pass. Chitaru speelt de bal door. Tymieniecki is nu in balbezit. Tymieniecki draait met de bal, schiet en ... Peloza werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

53e minuut.
Gruszka geeft een hoge lob. Violento rent richting de bal. Violento passt de bal in één keer door. Sandí bereikt de bal nog maar net als eerste. Sandí schiet op doel. De bal raakt de paal.

60e minuut.
Wientjes verovert de bal door een tackle van achteren. Wientjes speelt de bal door. Gruszka probeert naar een medespeler te passen. Satyga heeft problemen om de bal te vangen. Satyga draait met de bal, schiet en ... Peloza verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

63e minuut.
Nilipiuk geeft een lange en hoge pass. Violento bereikt de bal nog maar net als eerste. Sandí tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sandí krijgt een gele kaart.

65e minuut.
Wientjes heeft problemen om de bal te vangen. Nilipiuk rent richting de bal. Santos verovert de bal door een tackle van achteren. Santos draait met de bal, schiet en ... Ciuciła maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gladintos F. C. - Supremacy Fc 1:0

68e minuut.
Rajski geeft de bal voor. Inworp. Xudatov met een snelle inworp. Khistev is nu in balbezit. Khistev schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Bukowski met een sublieme pass. Wieniawa met een sublieme pass. Khistev is nu in balbezit. Khistev draait met de bal, schiet en ... Ciuciła werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gladintos F. C. - Supremacy Fc 2:0

77e minuut.
Santos speelt de bal door. Wieniawa bereikt de bal nog maar net als eerste. Wieniawa passt de bal in één keer door. Khistev is nu in balbezit. Khistev schiet op doel. Ciuciła kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Rajski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Xudatov neemt de hoekschop. Khistev maakt een snoekduik en kopt de bal. Ciuciła kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Chitaru, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sandí rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Czajkowski. Czajkowski krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gladintos F. C. 44%, Supremacy Fc 56%.
Gladintos F. C. - Supremacy Fc 2:0