Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 21:59
  • Competitiewedstrijd: Série C.06
  • Stadion: Ipatingão
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 21222
Vieira Foot Bal Club Brasil de Pelotas
442 Tactiek X03 - 451
49% Balbezit 51%
66% Spel op eigen helft 34%
1 Doelpogingen 15
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
54.4 gemiddelde waardering 58.6
good Schieten formidable
very good Passen excellent
very good Verdedigen very good


12e minuut.
Hugues is nu in balbezit. Hugues passt de bal in één keer door. Cossaer geeft een hoge lob. Rəsulzadə is nu in balbezit. Rəsulzadə draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Bilyi zal de hoekschop nemen. Rəsulzadə krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Vieira Foot Bal Club - Brasil de Pelotas 0:1

19e minuut.
Forsell is nu in balbezit. Hugues onderschept slim de pass. Cossaer probeert naar een medespeler te passen. Rəsulzadə is nu in balbezit. Rəsulzadə draait met de bal, schiet en ... Jaskot kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

21e minuut.
Rəsulzadə is nu in balbezit. Sackbein rent richting de bal. Rəsulzadə onderschept slim de pass. Rəsulzadə haalt uit met een fantastische trap. Jaskot maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vieira Foot Bal Club - Brasil de Pelotas 0:2

28e minuut.
Olguín probeert de bal met de borst te controleren. Maurits is nu in balbezit. Maurits speelt de bal door. Bilyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bilyi geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

31e minuut.
Daar is Olguín, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Maurits bereikt de bal nog maar net als eerste. Maurits passt de bal zonder na te denken. Olguín rent richting de bal. Olguín haalt uit met een fantastische trap. Fortuna probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

41e minuut.
Hugues probeert naar een medespeler te passen. Cossaer rent richting de bal. Cossaer geeft de bal voor. Rəsulzadə springt en kopt de bal. Jaskot maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vieira Foot Bal Club - Brasil de Pelotas 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vieira Foot Bal Club 64%, Brasil de Pelotas 36%.
Vieira Foot Bal Club - Brasil de Pelotas 0:3

50e minuut.
Matkay onderschept slim de pass. Matkay geeft een hoge lob. Hoang is nu in balbezit. Rəsulzadə verovert de bal door een tackle van achteren. Rəsulzadə haalt uit met een fantastische trap. Jaskot probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

52e minuut.
Cossaer bereikt de bal nog maar net als eerste. Cossaer geeft een hoge lob. Rəsulzadə rent richting de bal. Rəsulzadə draait met de bal, schiet en ... Jaskot werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Vieira Foot Bal Club - Brasil de Pelotas 0:4

53e minuut.
Rajz rent richting de bal. Rajz geeft een lange en hoge pass. Bilyi geeft een hoge lob. Daar is Rəsulzadə, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rəsulzadə draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

58e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cossaer zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hugues bereikt de bal nog maar net als eerste. Cossaer geeft de bal voor. Rəsulzadə maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

74e minuut.
Isar kopt de bal weg. Gaitero rent richting de bal. Rajz begaat een overtreding. Rajz krijgt een gele kaart.

81e minuut.
Bilyi speelt de bal door. Hoang is nu in balbezit. Rəsulzadə onderschept slim de pass. Rəsulzadə schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Vieira Foot Bal Club - Brasil de Pelotas 0:5

83e minuut.
Gaitero bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaitero geeft een lange en hoge pass. Sackbein is nu in balbezit. Rəsulzadə verovert de bal door een tackle van achteren. Rəsulzadə draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Forsell bereikt de bal nog maar net als eerste. Hugues onderschept slim de pass. Hugues speelt de bal door. Rəsulzadə bereikt de bal nog maar net als eerste. Rəsulzadə schiet op doel. Jaskot kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vieira Foot Bal Club 69%, Brasil de Pelotas 31%.
Vieira Foot Bal Club - Brasil de Pelotas 0:5