Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 21:59
  • Competitiewedstrijd: Série C.06
  • Stadion: ALLIANZ ARENA
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 17616
BAYERN MUNCHEN-MG Clube Atlético Los Borrachos
Testando 2 Tactiek 451
60% Balbezit 40%
42% Spel op eigen helft 58%
19 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
47.9 gemiddelde waardering 25.4
uitmuntend Schieten zwak
redelijk Passen waardeloos
zeer goed Verdedigen slecht


4e minuut.
Capixaba heeft problemen om de bal te vangen. Filardo rent richting de bal. Filardo geeft de bal voor. Andrijašević is nu in balbezit. Andrijašević haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
BAYERN MUNCHEN-MG - Clube Atlético Los Borrachos 1:0

6e minuut.
Kolotov geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kaczmarek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Piątkowski is nu in balbezit. Piątkowski geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Hrabia bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Silini is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Gibert speelt de bal door. Andrijašević is nu in balbezit. Andrijašević passt de bal met de wreef. Silini is nu in balbezit. Silini schiet op doel. Hrabia verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BAYERN MUNCHEN-MG - Clube Atlético Los Borrachos 2:0

15e minuut.
Klungelig pakt Gibert de bal. Silini met een sublieme pass. Kolotov is nu in balbezit. Andrijašević verovert de bal door een tackle van achteren. Andrijašević haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

22e minuut.
Martins geeft een lange en hoge pass. van Daele is nu in balbezit. van Daele geeft een hoge lob. Andrijašević rent richting de bal. Andrijašević geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Cvrljak probeert de bal met de borst te controleren. Kaczmarek onderschept slim de pass. Kaczmarek speelt de bal door. Andrijašević is nu in balbezit. Andrijašević haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Piątkowski met een sublieme pass. Andrijašević rent richting de bal. Andrijašević passt de bal in één keer door. Silini is nu in balbezit. Silini haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Silini passt de bal met de wreef. Filardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Filardo met een sublieme pass. Silini is nu in balbezit. Silini draait met de bal, schiet en ... Hrabia bokst de bal weg.

45e minuut.
Cvrljak probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Hoffer probeert naar een medespeler te passen. Wilga is nu in balbezit. Capixaba onderschept slim de pass. Capixaba haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. van Daele heeft problemen om de bal te vangen. Kádár rent richting de bal. Kádár draait met de bal, schiet en ... Karras kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. van Daele heeft problemen om de bal te vangen.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Guzik komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BAYERN MUNCHEN-MG 46%, Clube Atlético Los Borrachos 54%.
BAYERN MUNCHEN-MG - Clube Atlético Los Borrachos 2:0

46e minuut.
Filardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Filardo geeft een hoge lob. Piątkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Piątkowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
BAYERN MUNCHEN-MG - Clube Atlético Los Borrachos 3:0

51e minuut.
Inworp. Vasin komt het veld opgelopen. Wojtaszewski komt het veld opgelopen. Hrnjević komt het veld opgelopen.

58e minuut.
Inworp. Schwarzbrenner komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Kolotov probeert de bal aan de voet te houden. Andrijašević bereikt de bal nog maar net als eerste. Andrijašević geeft een hoge lob. Silini bereikt de bal nog maar net als eerste. Silini draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Vasin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Piątkowski rent richting de bal. Piątkowski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Kolotov probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Kaczmarek geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Andrijašević springt en kopt de bal. Hrabia probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
BAYERN MUNCHEN-MG - Clube Atlético Los Borrachos 4:0

78e minuut.
Kaczmarek onderschept slim de pass. Kaczmarek geeft de bal voor. Daar is Hrnjević, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Silini is nu in balbezit. Silini draait met de bal, schiet en ... Hrabia verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Notaristefano de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BAYERN MUNCHEN-MG - Clube Atlético Los Borrachos 5:0

88e minuut.
Hrnjević is nu in balbezit. Filardo verovert de bal door een tackle van achteren. Filardo speelt de bal door. Silini rent richting de bal. Silini schiet op doel. Hrabia probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Fernoaga heeft problemen om de bal te vangen. Piątkowski is nu in balbezit. Piątkowski geeft de bal voor. Silini probeert de bal met de borst te controleren. Hrabia bokst de bal weg. Silini rent richting de bal. Silini haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
BAYERN MUNCHEN-MG - Clube Atlético Los Borrachos 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BAYERN MUNCHEN-MG 38%, Clube Atlético Los Borrachos 62%.
BAYERN MUNCHEN-MG - Clube Atlético Los Borrachos 6:0