Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Clube Atlético Los Borrachos Treze Futebol
451 Tactiek 4213
39% Balbezit 61%
76% Spel op eigen helft 24%
2 Doelpogingen 35
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 2
28 gemiddelde waardering 52.7
weak Schieten very good
poor Passen very good
poor Verdedigen good


2e minuut.
Daar is Bussolotto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bussolotto passt de bal in één keer door. Czeremcha geeft de bal voor. Prévot is nu in balbezit. Prévot draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Michelin bereikt de bal nog maar net als eerste. Michelin speelt de bal door. Sabiá geeft een lange en hoge pass. Ordoñez bereikt de bal nog maar net als eerste. Ordoñez schiet op doel. Hrabia bokst de bal weg.

9e minuut.
Cvrljak geeft een lange en hoge pass. Kádár kopt de bal weg. Daar is Grabarczyk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Capixaba verovert de bal door een tackle van achteren. Capixaba schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

17e minuut.
Martins geeft een hoge lob. Castell Canto rent richting de bal. Castell Canto geeft een lange en hoge pass. Sabiá bereikt de bal nog maar net als eerste. Sabiá schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Bussolotto bereikt de bal nog maar net als eerste. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Michelin neemt de hoekschop. Prévot krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Ordoñez rent richting de bal. Prévot is nu in balbezit. Fernoaga onderschept slim de pass. Ordoñez is nu in balbezit. Ordoñez schiet op doel. Hrabia bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Clube Atlético Los Borrachos - Treze Futebol 0:1

31e minuut.
Czeremcha probeert naar een medespeler te passen. Michelin bereikt de bal nog maar net als eerste. Michelin probeert naar een medespeler te passen. Ordoñez bereikt de bal nog maar net als eerste. Ordoñez haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Michelin rent richting de bal. Michelin heeft problemen om de bal te vangen. Michelin speelt de bal door. Ordoñez bereikt de bal nog maar net als eerste. Ordoñez schiet op doel. Hrabia bokst de bal weg.

35e minuut.
Igaz kopt de bal weg. Daar is Bussolotto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ordoñez probeert naar een medespeler te passen. Prévot is nu in balbezit. Prévot haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Czeremcha is nu in balbezit. Czeremcha geeft de bal voor. Prévot bereikt de bal nog maar net als eerste. Prévot schiet op doel. Hrabia werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Clube Atlético Los Borrachos - Treze Futebol 0:2

38e minuut.
Na een snelle pass probeert Czeremcha de bal onder controle te krijgen. Michelin is nu in balbezit. Michelin speelt de bal door. Ordoñez heeft problemen om de bal te vangen. Ordoñez haalt uit met een fantastische trap. Hrabia probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Prévot bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Michelin zal de hoekschop nemen. Ordoñez springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Clube Atlético Los Borrachos - Treze Futebol 0:3

41e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Kádár stond buitenspel. Czeremcha maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Michelin is nu in balbezit. Michelin geeft een lange en hoge pass. Prévot springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Clube Atlético Los Borrachos - Treze Futebol 0:4

45e minuut.
Inworp. Guzik komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Clube Atlético Los Borrachos 74%, Treze Futebol 26%.
Clube Atlético Los Borrachos - Treze Futebol 0:4

46e minuut.
Sabiá speelt de bal door. Castell Canto rent richting de bal. Castell Canto geeft een hoge lob. Ordoñez kopt de bal weg. Michelin geeft een lange en hoge pass. Hrabia bokst de bal weg.

51e minuut.
Sabiá geeft de bal voor. Bussolotto heeft problemen om de bal te vangen. Ordoñez rent richting de bal. Ordoñez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Clube Atlético Los Borrachos - Treze Futebol 0:5

51e minuut.
Wojtaszewski komt het veld opgelopen. Koźluk komt het veld opgelopen. Hrnjević komt het veld opgelopen.

51e minuut.
Sabiá probeert naar een medespeler te passen. Michelin rent richting de bal. Michelin probeert naar een medespeler te passen. Sabiá bereikt de bal nog maar net als eerste. Sabiá schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Michelin bereikt de bal nog maar net als eerste. Michelin speelt de bal door. Sabiá rent richting de bal. Sabiá geeft een lange en hoge pass. Prévot springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

57e minuut.
Inworp. Schwarzbrenner komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Prévot kopt de bal weg. Ordoñez rent richting de bal. Sabiá bereikt de bal nog maar net als eerste. Ordoñez is nu in balbezit. Ordoñez draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Ordoñez geeft een hoge lob. Hrabia probeert naar een medespeler te passen. Igaz kopt de bal weg. Michelin is nu in balbezit. Michelin haalt uit met een fantastische trap. Hrabia bokst de bal weg. Fernoaga heeft problemen om de bal te vangen.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Grabarczyk verovert de bal door een tackle van achteren. Igaz geeft een lange en hoge pass. Ordoñez is nu in balbezit. Ordoñez draait met de bal, schiet en ... Hrabia probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Clube Atlético Los Borrachos - Treze Futebol 0:6

71e minuut.
Sabiá passt de bal met de wreef. Michelin rent richting de bal. Michelin probeert naar een medespeler te passen. Ordoñez is nu in balbezit. Ordoñez schiet op doel. Hrabia probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Prévot rent richting de bal. Prévot schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Bussolotto onderschept slim de pass. Michelin is nu in balbezit. Michelin speelt de bal door. Ordoñez is nu in balbezit. Ordoñez haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Castell Canto kopt de bal weg. Michelin rent richting de bal. Michelin probeert naar een medespeler te passen. Ordoñez bereikt de bal nog maar net als eerste. Ordoñez schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Na een snelle pass probeert Hrnjević de bal onder controle te krijgen. Michelin rent richting de bal. Michelin passt de bal zonder na te denken. Ordoñez rent richting de bal. Ordoñez schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Prévot bereikt de bal nog maar net als eerste. Prévot draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Clube Atlético Los Borrachos 79%, Treze Futebol 21%.
Clube Atlético Los Borrachos - Treze Futebol 0:6