Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 21:59
  • Competitiewedstrijd: Série C.06
  • Stadion: Ipatingão
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 13376
Vieira Foot Bal Club Parecis S.E
442 Tactiek 4-5-1
50% Balbezit 50%
59% Spel op eigen helft 41%
2 Doelpogingen 16
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
53.2 gemiddelde waardering 59.6
solide Schieten uitstekend
zeer goed Passen zeer goed
solide Verdedigen zeer goed


5e minuut.
Tuerlinckx geeft een hoge lob. Hoang heeft problemen om de bal te vangen. Jitaru rent richting de bal. Jitaru haalt uit met een fantastische trap. Jaskot probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Vieira Foot Bal Club - Parecis S.E 0:1

9e minuut.
Kargu bereikt de bal nog maar net als eerste. Rutto is nu in balbezit. Rutto geeft een hoge lob. Jitaru rent richting de bal. Hoang met een sublieme pass.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Hoang geeft een hoge lob. Mosquito is nu in balbezit. Mosquito met een sublieme pass. Jitaru rent richting de bal. Jitaru haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

25e minuut.
Forsell probeert de bal aan de voet te houden. Mosquito met een sublieme pass. Jitaru rent richting de bal. Jitaru schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Vieira Foot Bal Club - Parecis S.E 0:2

26e minuut.
Kasum geeft de bal voor. Jitaru is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Samson. Jitaru raakt geblesseerd tijdens het duel. Rutto komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Sackbein verovert de bal door een tackle van achteren. Rutto onderschept slim de pass. Rutto speelt de bal door. Jitaru is nu in balbezit. Jitaru haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

34e minuut.
Kargu geeft een lange en hoge pass. Sackbein rent richting de bal. Rutto verovert de bal door een tackle van achteren. Rutto geeft de bal voor. Jitaru springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Mosquito passt de bal zonder na te denken. Kasum speelt de bal door. Mosquito rent richting de bal. Jitaru is nu in balbezit. Jitaru schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Vieira Foot Bal Club - Parecis S.E 0:3

40e minuut.
Jarke geeft een lange en hoge pass. Duim rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Tuerlinckx. Tuerlinckx krijgt een gele kaart. Duim raakt geblesseerd tijdens het duel. Duim komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Rutto is nu in balbezit. Rutto geeft een hoge lob. Hoang probeert de bal met de borst te controleren. Jitaru is nu in balbezit. Jitaru draait met de bal, schiet en ... Jaskot kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vieira Foot Bal Club 62%, Parecis S.E 38%.
Vieira Foot Bal Club - Parecis S.E 0:3

52e minuut.
Coimbra is nu in balbezit. Coimbra speelt de bal door. Jitaru rent richting de bal. Jitaru schiet op doel. Jaskot maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vieira Foot Bal Club - Parecis S.E 0:4

56e minuut.
Sackbein heeft problemen om de bal te vangen. Coimbra verovert de bal door een tackle van achteren. Coimbra passt de bal in één keer door. Mosquito rent richting de bal. Jitaru is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Vieira Foot Bal Club - Parecis S.E 0:5

61e minuut.
Rutto speelt de bal door. Coimbra rent richting de bal. Coimbra met een sublieme pass. Jitaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Jitaru haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

65e minuut.
Tuerlinckx onderschept slim de pass. Tuerlinckx geeft de bal voor. Jitaru is nu in balbezit. Jitaru draait met de bal, schiet en ... Jaskot probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Coimbra speelt de bal door. Hoang rent richting de bal. Hoang geeft een lange en hoge pass. Duim rent richting de bal. Duim haalt uit met een fantastische trap. Viola probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

83e minuut.
Tuerlinckx neemt vlug de vrije trap. Mosquito kopt de bal weg. Jitaru is nu in balbezit. Jitaru draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vieira Foot Bal Club 56%, Parecis S.E 44%.
Vieira Foot Bal Club - Parecis S.E 0:5