Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Brasil de Pelotas Kalil F.C
X03 - 451 Tactiek 442
46% Balbezit 54%
40% Spel op eigen helft 60%
11 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
58.6 gemiddelde waardering 56.3
excellent Schieten solid
excellent Passen very good
very good Verdedigen excellent


11e minuut.
Costache geeft de bal voor. Kłapacz rent richting de bal. Matkay tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Matkay krijgt een gele kaart.

18e minuut.
Hugues speelt de bal door. Cossaer bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Uzal. Uzal krijgt een gele kaart.

23e minuut.
Pashazadeh verovert de bal door een tackle van achteren. Pashazadeh geeft een hoge lob. Hugues probeert naar een medespeler te passen. Cossaer bereikt de bal nog maar net als eerste. Cossaer haalt uit met een fantastische trap. Menicocci verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

32e minuut.
Matkay zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bilyi is nu in balbezit. Bilyi geeft een hoge lob. Rəsulzadə springt en kopt de bal. Menicocci probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Brasil de Pelotas - Kalil F.C 1:0

39e minuut.
Karavidas bereikt de bal nog maar net als eerste. Granja bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Gaitero. Gaitero krijgt een gele kaart.

39e minuut.
Granja is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Zwartkruis zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Amolador kopt de bal weg. Klungelig pakt Isar de bal. Granja bereikt de bal nog maar net als eerste. Granja draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Brasil de Pelotas 37%, Kalil F.C 63%.
Brasil de Pelotas - Kalil F.C 1:0

47e minuut.
Bilyi met de inworp. Hugues bereikt de bal nog maar net als eerste. Hugues geeft de bal voor. Rəsulzadə maakt een snoekduik en kopt de bal. Menicocci werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Brasil de Pelotas - Kalil F.C 2:0

60e minuut.
Zwartkruis verovert de bal door een tackle van achteren. Hugues is nu in balbezit. Zwartkruis maakt een afschuwelijke overtreding. Zwartkruis krijgt een gele kaart.

66e minuut.
Inworp. Bilyi met de inworp. Hugues bereikt de bal nog maar net als eerste. Hugues geeft een hoge lob. Rəsulzadə maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Brasil de Pelotas - Kalil F.C 3:0

80e minuut.
Cossaer heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Almási. Cossaer raakt geblesseerd tijdens het duel. Szpręglewski komt het veld opgelopen.

82e minuut.
Zwartkruis onderschept slim de pass. Gaitero met een sublieme pass. Rəsulzadə rent richting de bal. Rəsulzadə schiet op doel. Menicocci probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Brasil de Pelotas - Kalil F.C 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Brasil de Pelotas 42%, Kalil F.C 58%.
Brasil de Pelotas - Kalil F.C 4:0