Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Brasil de Pelotas Mutuipe EC
X03 - 451 Tactiek FechFaz
54% Balbezit 46%
33% Spel op eigen helft 67%
15 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
60.1 gemiddelde waardering 55.3
uitstekend Schieten solide
uitstekend Passen solide
uitstekend Verdedigen zeer goed


18e minuut.
Hugues kopt de bal weg. Cossaer rent richting de bal. Cossaer geeft een lange en hoge pass. Rəsulzadə krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Brasil de Pelotas - Mutuipe EC 1:0

23e minuut.
Gaitero speelt de bal door. Hugues bereikt de bal nog maar net als eerste. Hugues geeft een hoge lob. Rəsulzadə maakt een snoekduik en kopt de bal. Hiu Fai maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Brasil de Pelotas - Mutuipe EC 2:0

25e minuut.
Bilyi rent richting de bal. Bilyi passt de bal zonder na te denken. Rəsulzadə is nu in balbezit. Rəsulzadə schiet op doel. Hiu Fai maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Brasil de Pelotas - Mutuipe EC 3:0

30e minuut.
Godeiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Godeiro geeft de bal voor. Cossaer met een sublieme pass. Bilyi geeft een lange en hoge pass. Rəsulzadə bereikt de bal nog maar net als eerste. Hiu Fai probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

31e minuut.
Hugues is nu in balbezit. Hugues passt de bal in één keer door. Bilyi rent richting de bal. Bilyi geeft een lange en hoge pass. Rəsulzadə krijgt zijn hoofd ertegen. Hiu Fai kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

41e minuut.
Zengei passt de bal in één keer door. Matkay bereikt de bal nog maar net als eerste. Matkay speelt de bal door. Gaitero probeert naar een medespeler te passen. Cossaer geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Brasil de Pelotas - Mutuipe EC 4:0

43e minuut.
Doeltrap. Hiu Fai trapt de bal weg van het doel. Mydlo kopt de bal weg. Haak bereikt de bal nog maar net als eerste. Haak haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Brasil de Pelotas 37%, Mutuipe EC 63%.
Brasil de Pelotas - Mutuipe EC 4:0

58e minuut.
Hugues heeft problemen om de bal te vangen. Hugues passt de bal zonder na te denken. Bilyi heeft problemen om de bal te vangen. Bilyi geeft een lange en hoge pass. Rəsulzadə springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Hugues rent richting de bal. Hugues geeft de bal voor. Rəsulzadə is nu in balbezit. Rəsulzadə schiet op doel. Tocco probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Gaitero rent richting de bal. Hugues is nu in balbezit. Mydlo begaat een overtreding. Mydlo krijgt een gele kaart.

68e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Polgár komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Gomes de Melo passt de bal met de wreef. Hugues rent richting de bal. Hugues speelt de bal door. Rəsulzadə is nu in balbezit. Rəsulzadə draait met de bal, schiet en ... Hiu Fai kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

81e minuut.
Rəsulzadə bereikt de bal nog maar net als eerste. Rəsulzadə passt de bal in één keer door. Cossaer is nu in balbezit. Cossaer geeft een lange en hoge pass. Rəsulzadə springt en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

90e minuut.
Mydlo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Matkay is nu in balbezit. Holguín verovert de bal door een tackle van achteren. Holguín geeft de bal voor. Polgár springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Brasil de Pelotas 29%, Mutuipe EC 71%.
Brasil de Pelotas - Mutuipe EC 4:0