Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 21:59
  • Competitiewedstrijd: Série C.06
  • Stadion: Ipatingão
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 16150
Vieira Foot Bal Club *DOURADO*
442 Tactiek RONALDO
43% Balbezit 57%
64% Spel op eigen helft 36%
6 Doelpogingen 20
5 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 0
54.2 gemiddelde waardering 62.3
very good Schieten formidable
very good Passen very good
very good Verdedigen formidable


2e minuut.
Madeirinha schiet op doel. Grzymała probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Nilă zal de hoekschop nemen. Madeirinha krijgt zijn hoofd ertegen. Jaskot bokst de bal weg.

4e minuut.
Duim bereikt de bal nog maar net als eerste. Achkamėjėvas legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Duim is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Duim legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Buzescu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Vieira Foot Bal Club - *DOURADO* 1:0

18e minuut.
Rajz is nu in balbezit. Fontova is nu in balbezit. Fontova passt de bal in één keer door. Madeirinha rent richting de bal. Madeirinha haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Fontova passt de bal met de wreef. Bulajić bereikt de bal nog maar net als eerste. Bulajić passt de bal in één keer door. Avelar is nu in balbezit. Avelar draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

25e minuut.
Jarke zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bolaños is nu in balbezit. Bolaños geeft de bal voor. Duim rent richting de bal. Duim schiet op doel. Buzescu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

26e minuut.
Madeirinha bereikt de bal nog maar net als eerste. Madeirinha passt de bal zonder na te denken. Avelar rent richting de bal. Avelar draait met de bal, schiet en ... Hoang probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Vieira Foot Bal Club - *DOURADO* 1:1

36e minuut.
Hoang rent richting de bal. Hoang geeft een hoge lob. Duim rent richting de bal. Duim haalt uit met een fantastische trap. Buzescu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vieira Foot Bal Club - *DOURADO* 2:1

42e minuut.
Madeirinha passt de bal met de wreef. Avelar is nu in balbezit. Samson begaat een overtreding. Avelar raakt geblesseerd tijdens het duel. Bulajić komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Oziewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Olguín. Oziewicz is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Oziewicz met een snel genomen vrije trap. Madeirinha springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Vieira Foot Bal Club - *DOURADO* 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vieira Foot Bal Club 67%, *DOURADO* 33%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Vieira Foot Bal Club - *DOURADO* 2:2

61e minuut.
Samson verovert de bal door een tackle van achteren. Samson geeft de bal voor. Duim rent richting de bal. Duim haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Vieira Foot Bal Club - *DOURADO* 3:2

69e minuut.
Rajz heeft problemen om de bal te vangen. Forsell kopt de bal weg. Duim bereikt de bal nog maar net als eerste. Duim haalt uit met een fantastische trap. Klungelig pakt Starkevičius de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Forsell kan de bal niet met de borst controleren. Bulajić is nu in balbezit. Met opzet legt Forsell zijn tegenspeler op de grond. Forsell is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Bulajić is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Fontova zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Madeirinha springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Hoang heeft problemen om de bal te vangen. Madeirinha rent richting de bal. Madeirinha passt de bal met de wreef. Avelar is nu in balbezit. Avelar haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Vieira Foot Bal Club - *DOURADO* 3:3

72e minuut.
Bolaños passt de bal in één keer door. Rajz bereikt de bal nog maar net als eerste. Rajz geeft een hoge lob. Olguín bereikt de bal nog maar net als eerste. Olguín haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Avelar is nu in balbezit. Sackbein is nu in balbezit. Avelar verovert de bal door een tackle van achteren. Avelar haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Vieira Foot Bal Club - *DOURADO* 3:4

83e minuut.
Avelar passt de bal met de wreef. Madeirinha rent richting de bal. Samson legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Madeirinha is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Madeirinha legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. De bal vliegt tegen de lat. Avelar is nu in balbezit. Avelar haalt uit met een fantastische trap. Jaskot probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Vieira Foot Bal Club - *DOURADO* 3:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vieira Foot Bal Club 61%, *DOURADO* 39%.
Vieira Foot Bal Club - *DOURADO* 3:5