Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gladintos F. C. Treze Futebol
meia direita Tactiek 4213
53% Balbezit 47%
33% Spel op eigen helft 67%
18 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 3
55.8 gemiddelde waardering 47.2
formidabel Schieten redelijk
uitstekend Passen goed
uitstekend Verdedigen zeer goed


3e minuut.
Xudatov geeft een hoge lob. Klungelig pakt Grabarczyk de bal. Khistev is nu in balbezit. Khistev draait met de bal, schiet en ... Rolha werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Gladintos F. C. - Treze Futebol 1:0

5e minuut.
Xudatov rent richting de bal. Castell Canto verovert de bal door een tackle van achteren. Castell Canto probeert naar een medespeler te passen. Khistev rent richting de bal. Khistev haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Wieniawa rent richting de bal. Spătaru onderschept slim de pass. Spătaru geeft de bal voor. Khistev bereikt de bal nog maar net als eerste. Khistev schiet op doel. Rolha kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

18e minuut.
Violento kopt de bal weg. Khistev is nu in balbezit. Sluskis begaat een overtreding. Khistev raakt geblesseerd tijdens het duel. Khistev komt bij de bal en schiet. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

23e minuut.
Xudatov kopt de bal weg. Grabarczyk is nu in balbezit. Grabarczyk geeft de bal voor. Bach rent richting de bal. Bach draait met de bal, schiet en ... Rolha bokst de bal weg. Khistev bereikt de bal nog maar net als eerste. Khistev schiet op doel. Rolha verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gladintos F. C. 35%, Treze Futebol 65%.
Gladintos F. C. - Treze Futebol 1:0

46e minuut.
Kocharyan komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Bach bereikt de bal nog maar net als eerste. Wieniawa bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Grabarczyk. Grabarczyk krijgt een gele kaart. Wieniawa wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Khistev komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Xudatov is nu in balbezit. Bach bereikt de bal nog maar net als eerste. Grabarczyk onderschept slim de pass. Khistev onderschept slim de pass. Khistev haalt uit met een fantastische trap. Rolha probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

63e minuut.
Sluskis kan de bal niet met de borst controleren. Khistev is nu in balbezit. Khistev speelt de bal door. Bach is nu in balbezit. Bach schiet op doel. Rolha bokst de bal weg.

65e minuut.
Spătaru onderschept slim de pass. Spătaru geeft een lange en hoge pass. Castell Canto heeft problemen om de bal te vangen. Xudatov rent richting de bal. Xudatov draait met de bal, schiet en ... Rolha probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

68e minuut.
Spătaru geeft een lange en hoge pass. Daar is Castell Canto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bach is nu in balbezit. Bach draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Gladintos F. C. - Treze Futebol 2:0

75e minuut.
Czajkowski onderschept slim de pass. Czajkowski geeft een lange en hoge pass. Wieniawa rent richting de bal. Wieniawa geeft een hoge lob. Bach springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Spătaru onderschept slim de pass. Wieniawa bereikt de bal nog maar net als eerste. Wieniawa passt de bal zonder na te denken. Bach rent richting de bal. Bach haalt uit met een fantastische trap. Rolha bokst de bal weg.

85e minuut.
Wieniawa speelt de bal door. Xudatov bereikt de bal nog maar net als eerste. Xudatov probeert naar een medespeler te passen. Bach is nu in balbezit. Bach haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gladintos F. C. 32%, Treze Futebol 68%.
Gladintos F. C. - Treze Futebol 2:0