Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Supremacy Fc lindeza
GOAL Tactiek defesa
49% Balbezit 51%
37% Spel op eigen helft 63%
16 Doelpogingen 3
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
57.1 gemiddelde waardering 47.8
zeer goed Schieten redelijk
solide Passen goed
zeer goed Verdedigen solide


9e minuut.
Wientjes probeert naar een medespeler te passen. Satyga bereikt de bal nog maar net als eerste. Satyga passt de bal zonder na te denken. De Prutser rent richting de bal. De Prutser draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Supremacy Fc - lindeza 1:0

10e minuut.
Daar is Otten, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Satyga bereikt de bal nog maar net als eerste. Satyga passt de bal zonder na te denken. Tussen bereikt de bal nog maar net als eerste. Tussen schiet op doel. Dexler verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Dörnyei kopt de bal weg. De Prutser bereikt de bal nog maar net als eerste. Baratti begaat een overtreding. De Prutser wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

18e minuut.
Rajski is nu in balbezit. Rajski geeft de bal voor. Satyga kopt de bal weg. De Prutser bereikt de bal nog maar net als eerste. De Prutser schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Dörnyei passt de bal in één keer door. Daar is Tussen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tussen speelt de bal door. De Prutser is nu in balbezit. De Prutser haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Tussen speelt de bal door. Satyga bereikt de bal nog maar net als eerste. Satyga passt de bal met de wreef. De Prutser is nu in balbezit. De Prutser draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Satyga passt de bal met de wreef. De Prutser heeft problemen om de bal te vangen. Satyga rent richting de bal. Satyga schiet op doel. Dexler probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Supremacy Fc - lindeza 2:0

37e minuut.
Dexler trapt de bal weg. Dörnyei probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Graužinis de bal. Fouguet is nu in balbezit. Fouguet schiet op doel. Dexler probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

41e minuut.
Montilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Tussen onderschept slim de pass. Tussen passt de bal met de wreef. De Prutser rent richting de bal. De Prutser haalt uit met een fantastische trap. Dexler verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Supremacy Fc 30%, lindeza 70%.
Supremacy Fc - lindeza 2:0

66e minuut.
Graužinis rent richting de bal. De Prutser onderschept slim de pass. De Prutser met een sublieme pass. Fouguet rent richting de bal. Fouguet haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Mena rent richting de bal. Dörnyei is nu in balbezit. Mena begaat een overtreding. Mena krijgt een gele kaart.

77e minuut.
Rajski geeft een hoge lob. Mena kopt de bal weg. Klungelig pakt Barlettai de bal. Stoisa is nu in balbezit. Stoisa draait met de bal, schiet en ... Baetens verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Supremacy Fc 45%, lindeza 55%.
Supremacy Fc - lindeza 2:0