Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Clube Atlético Los Borrachos Parecis S.E
451 Tactiek 4-5-1
37% Balbezit 63%
80% Spel op eigen helft 20%
0 Doelpogingen 32
5 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 0
2 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
25.4 gemiddelde waardering 52
poor Schieten very good
poor Passen very good
unsatisfactory Verdedigen adequate


3e minuut.
Notaristefano probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Mosquito bereikt de bal nog maar net als eerste. Mosquito geeft een hoge lob. Jitaru is nu in balbezit. Jitaru haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Clube Atlético Los Borrachos - Parecis S.E 0:1

4e minuut.
Coimbra passt de bal met de wreef. Jitaru is nu in balbezit. Koźluk rent richting de bal. Jitaru verovert de bal door een tackle van achteren. Jitaru draait met de bal, schiet en ... Hrabia bokst de bal weg. De bal raakt de paal.

6e minuut.
Fernoaga kopt de bal weg. Coimbra bereikt de bal nog maar net als eerste. Coimbra geeft een lange en hoge pass. Mosquito is nu in balbezit. Mosquito schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Tuerlinckx verovert de bal door een tackle van achteren. Tuerlinckx geeft een lange en hoge pass. Jitaru rent richting de bal. Jitaru haalt uit met een fantastische trap. Hrabia werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Clube Atlético Los Borrachos - Parecis S.E 0:2

16e minuut.
Slyngstad geeft de bal voor. Coimbra rent richting de bal. Coimbra geeft een lange en hoge pass. Jitaru rent richting de bal. Jitaru draait met de bal, schiet en ... Hrabia verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

18e minuut.
Coimbra is nu in balbezit. Coimbra probeert naar een medespeler te passen. Jitaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Jitaru haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Clube Atlético Los Borrachos - Parecis S.E 0:3

24e minuut.
Mosquito speelt de bal door. Rutto probeert naar een medespeler te passen. Coimbra is nu in balbezit. Coimbra draait met de bal, schiet en ... Hrabia werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Clube Atlético Los Borrachos - Parecis S.E 0:4

29e minuut.
Jitaru passt de bal met de wreef. Mosquito bereikt de bal nog maar net als eerste. Guilera legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Mosquito raakt geblesseerd tijdens het duel. Jitaru zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Clube Atlético Los Borrachos - Parecis S.E 0:5

41e minuut.
Mosquito bereikt de bal nog maar net als eerste. Mosquito speelt de bal door. Groppelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Jitaru onderschept slim de pass. Jitaru haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Jitaru is nu in balbezit. Mosquito bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernoaga legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Fernoaga krijgt een gele kaart. Mosquito raakt geblesseerd tijdens het duel. Jitaru zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Clube Atlético Los Borrachos - Parecis S.E 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Clube Atlético Los Borrachos 75%, Parecis S.E 25%.
Clube Atlético Los Borrachos - Parecis S.E 0:6

46e minuut.
Guzik komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Rutto is nu in balbezit. Rutto geeft een hoge lob. Koźluk heeft problemen om de bal te vangen. Jitaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Jitaru schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Inworp. Wojtaszewski komt het veld opgelopen. Hrnjević komt het veld opgelopen. Rezende komt het veld opgelopen.

56e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Jitaru stond buitenspel. Schwarzbrenner komt het veld opgelopen.

57e minuut.
Martins speelt de bal door. Mosquito bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernoaga tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Fernoaga krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

59e minuut.
Kasum kopt de bal weg. Jitaru controleert de bal met de borst. Rezende tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Jitaru is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Kasum neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Hrabia trapt de bal weg van het doel. Rutto kopt de bal weg. Klungelig pakt Koźluk de bal. Jitaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Jitaru haalt uit met een fantastische trap. Hrabia probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Clube Atlético Los Borrachos - Parecis S.E 0:7

64e minuut.
Slyngstad geeft een lange en hoge pass. Coimbra bereikt de bal nog maar net als eerste. Guzik schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Guzik moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Guzik schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

68e minuut.
Doeltrap. Hrabia met een harde bal richting middenveld. Kargu kopt de bal weg. Jitaru rent richting de bal. Jitaru draait met de bal, schiet en ... Hrabia verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Jitaru heeft problemen om de bal te vangen. Jitaru draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Clube Atlético Los Borrachos - Parecis S.E 0:8

76e minuut.
Slyngstad rent richting de bal. Slyngstad geeft de bal voor. Jitaru is nu in balbezit. Jitaru draait met de bal, schiet en ... Hrabia maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Clube Atlético Los Borrachos - Parecis S.E 0:9

82e minuut.
Coimbra bereikt de bal nog maar net als eerste. Coimbra draait met de bal, schiet en ... Mosquito bereikt de bal nog maar net als eerste. Mosquito geeft een lange en hoge pass. Notaristefano heeft problemen om de bal te vangen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Jitaru is nu in balbezit. Jitaru draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Clube Atlético Los Borrachos - Parecis S.E 0:10

88e minuut.
Rutto passt de bal met de wreef. Coimbra bereikt de bal nog maar net als eerste. Coimbra met een sublieme pass. Jitaru rent richting de bal. Jitaru schiet op doel. Hrabia kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

90e minuut.
Mosquito geeft de bal voor. Klungelig pakt Koźluk de bal. Rutto is nu in balbezit. Rutto draait met de bal, schiet en ... Notaristefano heeft problemen om de bal te vangen. Hrabia probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Clube Atlético Los Borrachos 84%, Parecis S.E 16%.
Clube Atlético Los Borrachos - Parecis S.E 0:10