Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 21:59
  • Competitiewedstrijd: Série C.06
  • Stadion: ALLIANZ ARENA
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 24795
BAYERN MUNCHEN-MG Kalil F.C
Testando 2 Tactiek 442
47% Balbezit 53%
63% Spel op eigen helft 37%
5 Doelpogingen 21
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
48 gemiddelde waardering 56.1
excellent Schieten formidable
adequate Passen very good
excellent Verdedigen excellent


12e minuut.
Silini onderschept slim de pass. Silini geeft een hoge lob. Vlad heeft problemen om de bal te vangen. Andrijašević rent richting de bal. Andrijašević draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Amolador kopt de bal weg. Gibert heeft problemen om de bal te vangen. Granja is nu in balbezit. Granja probeert naar een medespeler te passen. Amolador bereikt de bal nog maar net als eerste. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

15e minuut.
Granja geeft de bal voor. Amolador kan de bal niet met de borst controleren. Hoffer is nu in balbezit. Amolador onderschept slim de pass. Amolador haalt uit met een fantastische trap. Karras bokst de bal weg.

22e minuut.
Granja rent richting de bal. Gibert tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Granja is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Zwartkruis wilt de vrije trap nemen. van Daele onderschept slim de pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Kłapacz zal de hoekschop nemen. Granja krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Filardo is nu in balbezit. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Filardo met de inworp. Piątkowski rent richting de bal. Piątkowski geeft een lange en hoge pass. Paal! Menicocci verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

25e minuut.
Uzal rent richting de bal. Uzal probeert naar een medespeler te passen. Wilga rent richting de bal. Granja onderschept slim de pass. Granja draait met de bal, schiet en ... Karras kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Żurawski rent richting de bal. Amolador verovert de bal door een tackle van achteren. Amolador draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
BAYERN MUNCHEN-MG - Kalil F.C 0:1

31e minuut.
Żurawski geeft een hoge lob. Silini heeft problemen om de bal te vangen. Zwartkruis onderschept slim de pass. Zwartkruis passt de bal met de wreef. Amolador rent richting de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Amolador rent richting de bal. Amolador haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
BAYERN MUNCHEN-MG - Kalil F.C 0:2

35e minuut.
Kłapacz met een snelle inworp. Amolador is nu in balbezit. Hoffer legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Amolador raakt geblesseerd tijdens het duel. Amolador kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. De bal vliegt tegen de lat. Karras werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.

42e minuut.
Gibert is nu in balbezit. Uzal onderschept slim de pass. Karavidas speelt de bal door. Granja is nu in balbezit. Granja haalt uit met een fantastische trap. Karras probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BAYERN MUNCHEN-MG 67%, Kalil F.C 33%.
BAYERN MUNCHEN-MG - Kalil F.C 0:2

47e minuut.
Karavidas bereikt de bal nog maar net als eerste. Karavidas met een sublieme pass. Klungelig pakt Amolador de bal. Amolador schiet op doel. Karras maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Andrijašević verovert de bal door een tackle van achteren. Andrijašević met een sublieme pass. Silini rent richting de bal. Silini draait met de bal, schiet en ... Menicocci probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Gibert bereikt de bal nog maar net als eerste. Uzal verovert de bal door een tackle van achteren. Uzal probeert naar een medespeler te passen. Granja bereikt de bal nog maar net als eerste. Granja draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

58e minuut.
Zwartkruis passt de bal zonder na te denken. Kłapacz is nu in balbezit. Kłapacz speelt de bal door. Amolador is nu in balbezit. Amolador schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

62e minuut.
Karavidas bereikt de bal nog maar net als eerste. Karavidas passt de bal in één keer door. Daar is Amolador, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Amolador draait met de bal, schiet en ... Paal!

64e minuut.
Granja rent richting de bal. Granja passt de bal in één keer door. Amolador is nu in balbezit. Amolador draait met de bal, schiet en ... Karras werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BAYERN MUNCHEN-MG - Kalil F.C 0:3

68e minuut.
Filardo met de inworp. Silini geeft een hoge lob. Daar is Vlad, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Andrijašević bereikt de bal nog maar net als eerste. Andrijašević schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Gibert passt de bal met de wreef. Zwartkruis bereikt de bal nog maar net als eerste. Zwartkruis passt de bal in één keer door. Amolador rent richting de bal. Amolador haalt uit met een fantastische trap. Karras verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

73e minuut.
Karavidas is nu in balbezit. Hoffer is nu in balbezit. Karavidas tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Hoffer wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

74e minuut.
Karavidas geeft de bal voor. Amolador kopt de bal weg. Granja rent richting de bal. Uzal rent richting de bal. Uzal geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Basili komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Amolador bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Gibert. Amolador is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Zwartkruis zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Granja rent richting de bal. Granja schiet op doel. Karras maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BAYERN MUNCHEN-MG - Kalil F.C 0:4

82e minuut.
Uzal rent richting de bal. Uzal passt de bal zonder na te denken. Granja rent richting de bal. Granja draait met de bal, schiet en ... Karras werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

85e minuut.
Andrijašević onderschept slim de pass. Andrijašević speelt de bal door. Silini bereikt de bal nog maar net als eerste. Silini draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
BAYERN MUNCHEN-MG - Kalil F.C 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BAYERN MUNCHEN-MG 59%, Kalil F.C 41%.
BAYERN MUNCHEN-MG - Kalil F.C 1:4