Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
River Atlético Clube Castelânea
CAM Tactiek TriD2
56% Balbezit 44%
53% Spel op eigen helft 47%
14 Doelpogingen 4
4 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
67.5 gemiddelde waardering 60.3
uitmuntend Schieten zeer goed
uitstekend Passen zeer goed
uitmuntend Verdedigen uitstekend


1e minuut.
Statev bereikt de bal nog maar net als eerste. Albertocchi begaat een overtreding. Statev is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Əşrəfov zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Klungelig pakt Doboş de bal. Doboş geeft de bal voor. Galego springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

2e minuut.
Albertocchi is nu in balbezit. Cabral onderschept slim de pass. Cabral geeft een hoge lob. Galego bereikt de bal nog maar net als eerste. Galego haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

4e minuut.
Əşrəfov bereikt de bal nog maar net als eerste. Əşrəfov passt de bal met de wreef. Doboş heeft problemen om de bal te vangen. Doboş geeft de bal voor. Galego krijgt zijn hoofd ertegen. Pará bokst de bal weg.

12e minuut.
Masureel is nu in balbezit. Masureel passt de bal in één keer door. Galego is nu in balbezit. Galego haalt uit met een fantastische trap. Pará maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
River Atlético Clube - Castelânea 1:0

22e minuut.
Statev bereikt de bal nog maar net als eerste. Qasem Ibn-Faisal maakt een afschuwelijke overtreding. Statev raakt geblesseerd tijdens het duel. Əşrəfov zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Doboş bereikt de bal nog maar net als eerste. Doboş geeft een lange en hoge pass. Galego bereikt de bal nog maar net als eerste. Galego haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

43e minuut.
Əşrəfov speelt de bal door. Statev is nu in balbezit. Klungelig pakt Statev de bal. Statev haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

45e minuut.
Rebouças probeert naar een medespeler te passen. Doboş bereikt de bal nog maar net als eerste. Doboş geeft de bal voor. Galego rent richting de bal. Galego draait met de bal, schiet en ... Pará kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: River Atlético Clube 55%, Castelânea 45%.
River Atlético Clube - Castelânea 1:0

50e minuut.
Əşrəfov rent richting de bal. Əşrəfov geeft de bal voor. Statev is nu in balbezit. Statev schiet op doel. Pará probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
River Atlético Clube - Castelânea 2:0

52e minuut.
Candela passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Ejtminowicz de bal. Ejtminowicz passt de bal zonder na te denken. Albertocchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Albertocchi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
River Atlético Clube - Castelânea 2:1

57e minuut.
Statev is nu in balbezit. Statev geeft de bal voor. Galego heeft problemen om de bal te vangen. Galego draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
River Atlético Clube - Castelânea 3:1

59e minuut.
Əşrəfov geeft een lange en hoge pass. Praxedes heeft problemen om de bal te vangen. Galego rent richting de bal. Galego schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
River Atlético Clube - Castelânea 4:1

64e minuut.
Covaci passt de bal met de wreef. Albertocchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Cabral zijn tegenspeler op de grond. Cabral krijgt een gele kaart. Albertocchi is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Covaci zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Marquetto rent richting de bal. Albertocchi verovert de bal door een tackle van achteren. Albertocchi haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
River Atlético Clube - Castelânea 4:2

65e minuut.
Avelino onderschept slim de pass. Doboş probeert de bal met de borst te controleren. Doboş geeft een lange en hoge pass. Galego maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.

78e minuut.
Gazzaniga bereikt de bal nog maar net als eerste. Gazzaniga geeft de bal voor. Galego bereikt de bal nog maar net als eerste. Galego haalt uit met een fantastische trap. Pará werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
River Atlético Clube - Castelânea 5:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: River Atlético Clube 51%, Castelânea 49%.
River Atlético Clube - Castelânea 5:2