Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Oliver Klube Umuarama F.C.
Corredeira Tactiek T-5212-DeAvALD
54% Balbezit 46%
47% Spel op eigen helft 53%
5 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
3 Buitenspel 9
60 gemiddelde waardering 60.9
zeer goed Schieten solide
zeer goed Passen solide
uitmuntend Verdedigen wonderbaarlijk


6e minuut.
Skrapas bereikt de bal nog maar net als eerste. Laczkó onderschept slim de pass. Laczkó passt de bal zonder na te denken. Baltă bereikt de bal nog maar net als eerste. Baltă draait met de bal, schiet en ... Yanes probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

19e minuut.
Gavrič kopt de bal weg. Perišić rent richting de bal. Met opzet legt Zdunik zijn tegenspeler op de grond. Zdunik is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

37e minuut.
Šlégl kopt de bal weg. Largo Carazo heeft problemen om de bal te vangen. van Rijswijk is nu in balbezit. Thirion is nu in balbezit. Thirion draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

39e minuut.
Gavrič is nu in balbezit. Gavrič geeft de bal voor. Thirion bereikt de bal nog maar net als eerste. Thirion haalt uit met een fantastische trap. Yanes probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Bigott geeft een hoge lob. Onciu heeft problemen om de bal te vangen. Gavrič bereikt de bal nog maar net als eerste. Gavrič draait met de bal, schiet en ... Yanes probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Oliver Klube 43%, Umuarama F.C. 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Oliver Klube - Umuarama F.C. 0:0

46e minuut.
Perišić met een sublieme pass. Laczkó bereikt de bal nog maar net als eerste. Laczkó met een sublieme pass. Baltă is nu in balbezit. Baltă haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Yağmur controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Rodríguez Alvarado komt het veld opgelopen. da Costa komt het veld opgelopen. Piava komt het veld opgelopen. Googlegol komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Oliver Klube 50%, Umuarama F.C. 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Oliver Klube - Umuarama F.C. 0:0