Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 21:59
  • Competitiewedstrijd: Série C.07
  • Stadion: Carnaval Arena
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 3164
Carnaval Los Comunas
contravolantes Tactiek ajuste lateral
47% Balbezit 53%
56% Spel op eigen helft 44%
6 Doelpogingen 14
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 2
51.7 gemiddelde waardering 61.9
solide Schieten formidabel
redelijk Passen uitstekend
zeer goed Verdedigen formidabel


3e minuut.
Arventi verovert de bal door een tackle van achteren. Arventi geeft een lange en hoge pass. Vital bereikt de bal nog maar net als eerste. Dylewski onderschept slim de pass. Dylewski draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

20e minuut.
Borović rent richting de bal. Borović geeft de bal voor. Rochetti probeert naar een medespeler te passen. Fernández Trelles bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernández Trelles haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

24e minuut.
Borović geeft de bal voor. Rochetti kopt de bal weg. Bernardo rent richting de bal. Rochetti onderschept slim de pass. Rochetti haalt uit met een fantastische trap. Rakočević verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

30e minuut.
Dylewski onderschept slim de pass. Dylewski geeft een hoge lob. Drummond met een sublieme pass. Montana bereikt de bal nog maar net als eerste. Montana schiet op doel. Zullino bokst de bal weg.

32e minuut.
Klungelig pakt Fernández Trelles de bal. Borović is nu in balbezit. Borović passt de bal met de wreef. Rochetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Rochetti draait met de bal, schiet en ... Rakočević probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

41e minuut.
Bernardo verovert de bal door een tackle van achteren. Bernardo geeft een hoge lob. Byrt kopt de bal weg. Dodrescu rent richting de bal. Dodrescu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Rampellotto kopt de bal weg. Coelho is nu in balbezit. Bernardo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bernardo krijgt een gele kaart.

43e minuut.
Coelho geeft een hoge lob. de Heusch kopt de bal weg. Borović speelt de bal door. de Heusch is nu in balbezit. de Heusch draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Carnaval 59%, Los Comunas 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Carnaval - Los Comunas 0:0

47e minuut.
Coelho rent richting de bal. Coelho passt de bal in één keer door. Rochetti is nu in balbezit. Rochetti draait met de bal, schiet en ... Rakočević maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Carnaval - Los Comunas 0:1

55e minuut.
Vital onderschept slim de pass. Montana onderschept slim de pass. Montana passt de bal met de wreef. Dylewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Dylewski draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Tărăşilă geeft de bal voor. Dylewski probeert de bal met de borst te controleren. Dodrescu rent richting de bal. Dodrescu schiet op doel. Zullino maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

60e minuut.
Daar is de Heusch, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. de Heusch passt de bal in één keer door. Piskun bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernández Trelles onderschept slim de pass. Fernández Trelles schiet op doel. Rakočević kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

75e minuut.
Drummond geeft een lange en hoge pass. Borović bereikt de bal nog maar net als eerste. Borović geeft een lange en hoge pass. Rochetti is nu in balbezit. Rochetti haalt uit met een fantastische trap. Rakočević verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

80e minuut.
Coelho met een sublieme pass. Rochetti is nu in balbezit. Arventi schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Arventi naar de kleedkamers voor een vroege douche.

86e minuut.
de Heusch speelt de bal door. Piskun heeft problemen om de bal te vangen. Fernández Trelles verovert de bal door een tackle van achteren. Fernández Trelles haalt uit met een fantastische trap. Rakočević maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Carnaval - Los Comunas 0:2

87e minuut.
de Heusch onderschept slim de pass. de Heusch passt de bal zonder na te denken. Rochetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Rochetti schiet op doel. Rakočević werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Carnaval - Los Comunas 0:3

90e minuut.
Coelho speelt de bal door. Borović bereikt de bal nog maar net als eerste. Borović probeert naar een medespeler te passen. Fernández Trelles bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernández Trelles draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Rakočević kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Carnaval 53%, Los Comunas 47%.
Carnaval - Los Comunas 0:3