Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Manchester Sítio SAO PAULO FC 2701
Guardiola A Tactiek travessa
42% Balbezit 58%
80% Spel op eigen helft 20%
1 Doelpogingen 44
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 4
34.7 gemiddelde waardering 58.5
matig Schieten zeer goed
matig Passen uitmuntend
matig Verdedigen goed


4e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cwojdziński met de inworp. Illescas rent richting de bal. Gaviria onderschept slim de pass. Gaviria geeft een lange en hoge pass. Kowalczyk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

7e minuut.
Kazanowski bereikt de bal nog maar net als eerste. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Cwojdziński geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Kazanowski springt en kopt de bal. Fejtko heeft problemen om de bal te vangen.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Pałyga passt de bal met de wreef. Kazanowski rent richting de bal. Fejtko bereikt de bal nog maar net als eerste. Kazanowski onderschept slim de pass. Kazanowski schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

13e minuut.
Pałyga geeft een hoge lob. Videnov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kazanowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Pałyga rent richting de bal. Pałyga haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Cwojdziński passt de bal met de wreef. Kazanowski heeft problemen om de bal te vangen. Kazanowski speelt de bal door. Pałyga bereikt de bal nog maar net als eerste. Pałyga draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Cwojdziński is nu in balbezit. Cwojdziński geeft een hoge lob. Gaviria kopt de bal weg. Pałyga is nu in balbezit. Pałyga haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Illescas rent richting de bal. Mai Tuấn onderschept slim de pass. Mai Tuấn speelt de bal door. Kazanowski rent richting de bal. Kazanowski schiet op doel. Kowalczyk bokst de bal weg.

23e minuut.
Mai Tuấn geeft een lange en hoge pass. Gaviria geeft een hoge lob. Klungelig pakt Pałyga de bal. Kazanowski is nu in balbezit. Kazanowski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Grigorie kopt de bal weg. Gaviria speelt de bal door. Kazanowski rent richting de bal. Kazanowski draait met de bal, schiet en ... Kowalczyk maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Kowalczyk trapt de bal weg. Cwojdziński rent richting de bal. Cwojdziński met een sublieme pass. Kazanowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kazanowski haalt uit met een fantastische trap. Kowalczyk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

28e minuut.
Fumagalli rent richting de bal. Damat rent richting de bal. Damat geeft een hoge lob. Pałyga bereikt de bal nog maar net als eerste. Pałyga schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Kowalczyk met een sublieme pass. Cwojdziński kopt de bal weg. Kazanowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kazanowski draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Kazanowski is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Cwojdziński geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Kazanowski springt en kopt de bal. Kowalczyk werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Manchester Sítio - SAO PAULO FC 2701 0:1

32e minuut.
Fejtko geeft een lange en hoge pass. Grigorie probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kazanowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kazanowski draait met de bal, schiet en ... Kowalczyk probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Cwojdziński speelt de bal door. Daar is Mai Tuấn, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mai Tuấn geeft de bal voor. Kazanowski is nu in balbezit. Kazanowski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Zambrotta met een sublieme pass. Gaviria bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaviria speelt de bal door. Kazanowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kazanowski schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

39e minuut.
Daar is Pałyga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gaviria bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaviria passt de bal met de wreef. Kazanowski rent richting de bal. Kazanowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Manchester Sítio - SAO PAULO FC 2701 0:2

43e minuut.
Kazanowski controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Kowalczyk neemt vlug de vrije trap. Cwojdziński probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Kazanowski de bal. Kazanowski schiet op doel. Kowalczyk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

45e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gaviria zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cwojdziński probeert naar een medespeler te passen. Kazanowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kazanowski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Manchester Sítio 80%, SAO PAULO FC 2701 20%.
Manchester Sítio - SAO PAULO FC 2701 0:2

46e minuut.
Zambrotta rent richting de bal. Mai Tuấn probeert naar een medespeler te passen. Cwojdziński rent richting de bal. Cwojdziński geeft een lange en hoge pass. Pałyga krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Donatelli maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Damat is nu in balbezit. Damat speelt de bal door. Pałyga rent richting de bal. Pałyga draait met de bal, schiet en ... Kowalczyk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Kouffati heeft problemen om de bal te vangen. Kazanowski rent richting de bal. Kazanowski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Cwojdziński bereikt de bal nog maar net als eerste. Cwojdziński passt de bal zonder na te denken. Kazanowski is nu in balbezit. Kazanowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Manchester Sítio - SAO PAULO FC 2701 0:3

53e minuut.
Gaviria met een sublieme pass. Cwojdziński rent richting de bal. Cwojdziński passt de bal in één keer door. Kazanowski heeft problemen om de bal te vangen. Kazanowski haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

54e minuut.
Klungelig pakt Gaviria de bal. Gaviria passt de bal zonder na te denken. Pałyga rent richting de bal. Pałyga schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Manchester Sítio - SAO PAULO FC 2701 0:4

57e minuut.
Damat probeert naar een medespeler te passen. Daar is Gaviria, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gaviria passt de bal in één keer door. Kazanowski is nu in balbezit. Kazanowski haalt uit met een fantastische trap. Kowalczyk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Manchester Sítio - SAO PAULO FC 2701 0:5

61e minuut.
Gaviria bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaviria passt de bal in één keer door. Cwojdziński probeert naar een medespeler te passen. Pałyga is nu in balbezit. Pałyga schiet op doel. Kowalczyk bokst de bal weg. Kazanowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kazanowski schiet op doel. Kowalczyk werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Manchester Sítio - SAO PAULO FC 2701 0:6

62e minuut.
Mai Tuấn speelt de bal door. Świrski speelt de bal door. Kazanowski heeft problemen om de bal te vangen. Kazanowski haalt uit met een fantastische trap. Kowalczyk werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Manchester Sítio - SAO PAULO FC 2701 0:7

66e minuut.
Gaviria verovert de bal door een tackle van achteren. Gaviria met een sublieme pass. Cwojdziński met een sublieme pass. Kazanowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kazanowski schiet op doel. Kowalczyk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Kazanowski rent richting de bal. Kazanowski draait met de bal, schiet en ... Kowalczyk werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Manchester Sítio - SAO PAULO FC 2701 0:8

70e minuut.
Gracia Calmache rent richting de bal. Gracia Calmache geeft een hoge lob. Illescas bereikt de bal nog maar net als eerste. Illescas haalt uit met een fantastische trap. Ishimaru maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Manchester Sítio - SAO PAULO FC 2701 1:8

72e minuut.
Pałyga bereikt de bal nog maar net als eerste. Kazanowski is nu in balbezit. Pałyga rent richting de bal. Pałyga schiet op doel. Kowalczyk probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Manchester Sítio - SAO PAULO FC 2701 1:9

81e minuut.
Daar is Gaviria, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cwojdziński geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Donatelli de bal. Pałyga bereikt de bal nog maar net als eerste. Pałyga haalt uit met een fantastische trap. Kowalczyk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

87e minuut.
Fumagalli kopt de bal weg. Videnov heeft problemen om de bal te vangen. Cwojdziński bereikt de bal nog maar net als eerste. Cwojdziński schiet op doel. Kowalczyk probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Daar is Kazanowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kazanowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Manchester Sítio - SAO PAULO FC 2701 1:10

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Manchester Sítio 81%, SAO PAULO FC 2701 19%.
Manchester Sítio - SAO PAULO FC 2701 1:10