Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Estrela da Vila Marajoara F C
ESTRELA 2024 Tactiek Palmeiras 532x
54% Balbezit 46%
52% Spel op eigen helft 48%
6 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 0
53.2 gemiddelde waardering 45.6
very good Schieten good
solid Passen solid
excellent Verdedigen good


40e minuut.
Daar is Sabitzer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gutterstam geeft een hoge lob. Zawidowski controleert de bal met de borst. Arriaga rent richting de bal. Arriaga schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Estrela da Vila 48%, Marajoara F C 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Estrela da Vila - Marajoara F C 0:0

46e minuut.
Ljubović komt het veld opgelopen.

51e minuut.
Stono maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Przerwa kopt de bal weg. Timofeev heeft problemen om de bal te vangen. Ljubović rent richting de bal. Ljubović schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Lönnroth speelt de bal door. Pruna bereikt de bal nog maar net als eerste. Timofeev tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Timofeev krijgt een gele kaart. Pruna is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Bystranowski zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Ljubović krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Estrela da Vila - Marajoara F C 0:1

61e minuut.
Bystranowski heeft problemen om de bal te vangen. Sulicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Gutterstam bereikt de bal nog maar net als eerste. Pruna verovert de bal door een tackle van achteren. Pruna geeft de bal voor. Cuéllar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

65e minuut.
Bystranowski speelt de bal door. Daar is Ljubović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sulicki begaat een overtreding. Sulicki krijgt een gele kaart. Ljubović is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Tonscheid komt het veld opgelopen. Bystranowski wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kotuniak komt het veld opgelopen. Muguruza komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Tonscheid geeft een lange en hoge pass. Ðogo bereikt de bal nog maar net als eerste. Mairena maakt een afschuwelijke overtreding. Mairena krijgt een gele kaart.

80e minuut.
Kotuniak is nu in balbezit. Kotuniak geeft een hoge lob. Przerwa kopt de bal weg. Ðogo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ðogo geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Arriaga geeft de bal voor. Lönnroth bereikt de bal nog maar net als eerste. Lönnroth geeft een lange en hoge pass. Ljubović rent richting de bal. Sulicki speelt de bal door.
GOOOAAAAAAL!!!
Estrela da Vila - Marajoara F C 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Estrela da Vila 56%, Marajoara F C 44%.
Estrela da Vila - Marajoara F C 0:2