Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Umuarama F.C. Castelânea
T-5212-DeAvALD Tactiek TriD2
48% Balbezit 52%
38% Spel op eigen helft 62%
17 Doelpogingen 3
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
10 Buitenspel 8
61 gemiddelde waardering 60.8
formidable Schieten excellent
very good Passen very good
very good Verdedigen excellent


2e minuut.
Candela rent richting de bal. Candela passt de bal in één keer door. Yağmur bereikt de bal nog maar net als eerste. Yağmur geeft een hoge lob. Lipiec springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

9e minuut.
Avelino rent richting de bal. Avelino geeft een lange en hoge pass. Inworp. Micsoniu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mititelu geeft een hoge lob. Pará kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

13e minuut.
Masureel probeert naar een medespeler te passen. Lăzărescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bigott onderschept slim de pass. Bigott geeft de bal voor. Frigeni bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Umuarama F.C. - Castelânea 1:0

16e minuut.
Lipiec bereikt de bal nog maar net als eerste. Yağmur bereikt de bal nog maar net als eerste. Yağmur geeft de bal voor. Frigeni bereikt de bal nog maar net als eerste. Frigeni schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Umuarama F.C. - Castelânea 2:0

28e minuut.
Candela neemt vlug de vrije trap. Lăzărescu is nu in balbezit. Largo Carazo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Largo Carazo krijgt een gele kaart.

33e minuut.
Bigott passt de bal met de wreef. Micsoniu rent richting de bal. Micsoniu passt de bal met de wreef. Frigeni is nu in balbezit. Frigeni schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

34e minuut.
Skrapas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Covaci is nu in balbezit. Micsoniu onderschept slim de pass. Mititelu geeft een lange en hoge pass. Lipiec springt en kopt de bal. Pará bokst de bal weg. Qasem Ibn-Faisal bereikt de bal nog maar net als eerste. Frigeni onderschept slim de pass. Frigeni draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Umuarama F.C. - Castelânea 3:0

40e minuut.
Bigott verovert de bal door een tackle van achteren. Bigott geeft een hoge lob. Yağmur rent richting de bal. Yağmur geeft de bal voor. Frigeni krijgt zijn hoofd ertegen. Pará probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Umuarama F.C. 39%, Castelânea 61%.
Umuarama F.C. - Castelânea 3:0

65e minuut.
Avelino bereikt de bal nog maar net als eerste. Covaci speelt de bal door. Albertocchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ejtminowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ejtminowicz draait met de bal, schiet en ... Yanes kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

77e minuut.
Qasem Ibn-Faisal bereikt de bal nog maar net als eerste. Micsoniu verovert de bal door een tackle van achteren. Micsoniu met een sublieme pass. Klungelig pakt Frigeni de bal. Frigeni haalt uit met een fantastische trap. Pará bokst de bal weg.

80e minuut.
Yağmur geeft een lange en hoge pass. Avelino verovert de bal door een tackle van achteren. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Micsoniu zal de hoekschop nemen. Lipiec maakt een snoekduik en kopt de bal. Pará bokst de bal weg. Frigeni maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Umuarama F.C. - Castelânea 4:0

85e minuut.
Largo Carazo probeert naar een medespeler te passen. Micsoniu rent richting de bal. Micsoniu geeft een hoge lob. Lipiec rent richting de bal. Lipiec haalt uit met een fantastische trap. Pará probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Frigeni is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Yağmur geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Frigeni maakt een snoekduik en kopt de bal. Pará kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Umuarama F.C. 37%, Castelânea 63%.
Umuarama F.C. - Castelânea 4:0