Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 21:59
  • Competitiewedstrijd: Série C.07
  • Stadion: E C Bahia Arena
  • Weer: heavy clouds
    heavy shower
  • Toeschouwers: 4939
E C Bahia Carnaval
Training Tactiek contravolantes
47% Balbezit 53%
58% Spel op eigen helft 42%
3 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
52.1 gemiddelde waardering 52.7
solid Schieten solid
adequate Passen adequate
very good Verdedigen excellent


42e minuut.
Dodrescu rent richting de bal. Dodrescu passt de bal zonder na te denken. Tărăşilă met een sublieme pass. Montana is nu in balbezit. Montana draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
E C Bahia - Carnaval 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: E C Bahia 61%, Carnaval 39%.
E C Bahia - Carnaval 0:1

50e minuut.
Tărăşilă passt de bal zonder na te denken. Brzydkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Brzydkowski passt de bal in één keer door. Montana rent richting de bal. Montana draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Dylewski rent richting de bal. Dylewski haalt uit met een fantastische trap. Mosca probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

59e minuut.
Dylewski is nu in balbezit. Daar is Dylewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Janko rent richting de bal. Dylewski verovert de bal door een tackle van achteren. Dylewski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Mosca trapt de bal weg van het doel. Raczkowski kopt de bal weg. Daar is Piskun, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Abdala is nu in balbezit. Abdala haalt uit met een fantastische trap. Rakočević kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

66e minuut.
Raczkowski geeft de bal voor. Barros rent richting de bal. Noriega legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Barros raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Barros neemt zijn aanloop. Rakočević kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

78e minuut.
Doroftei onderschept slim de pass. Doroftei geeft een hoge lob. Trojansky probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Dylewski rent richting de bal. Dylewski haalt uit met een fantastische trap. Mosca verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
E C Bahia - Carnaval 0:2

85e minuut.
Úri verovert de bal door een tackle van achteren. Úri probeert naar een medespeler te passen. Brzydkowski speelt de bal door. Dylewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Dylewski haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

86e minuut.
Raczkowski met een sublieme pass. Szczerba bereikt de bal nog maar net als eerste. Brzydkowski begaat een overtreding. Brzydkowski krijgt een gele kaart.

87e minuut.
Montana is nu in balbezit. Montana met een sublieme pass. Dodrescu is nu in balbezit. Dodrescu draait met de bal, schiet en ... Mosca probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
E C Bahia - Carnaval 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: E C Bahia 56%, Carnaval 44%.
E C Bahia - Carnaval 0:3