Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Marajoara F C SAO PAULO FC 2701
Palmeiras 51211 Tactiek travessa
46% Balbezit 54%
75% Spel op eigen helft 25%
0 Doelpogingen 18
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 3
43.5 gemiddelde waardering 53.2
adequate Schieten excellent
good Passen formidable
solid Verdedigen solid


9e minuut.
Gaviria geeft een hoge lob. Pałyga rent richting de bal. Pałyga schiet op doel. Lönnroth probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ceuta maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!

10e minuut.
Inworp. Cwojdziński zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gaviria is nu in balbezit. Gaviria geeft de bal voor. Pałyga maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Daar is Kazanowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stono tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kazanowski is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Pałyga wilt de vrije trap nemen. Ceuta maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Marajoara F C - SAO PAULO FC 2701 0:1

17e minuut.
Cwojdziński is nu in balbezit. Cwojdziński probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Stono de bal. Pałyga is nu in balbezit. Pałyga schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Muguruza rent richting de bal. Muguruza geeft een lange en hoge pass. Gaviria is nu in balbezit. Gaviria geeft een lange en hoge pass. Pałyga krijgt zijn hoofd ertegen. Ceuta verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

22e minuut.
Zambrotta bereikt de bal nog maar net als eerste. Zambrotta passt de bal met de wreef. Cwojdziński rent richting de bal. Cwojdziński geeft de bal voor. Muguruza controleert de bal met de borst. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

23e minuut.
Gaviria met een sublieme pass. Świrski is nu in balbezit. Świrski geeft een hoge lob. Kazanowski krijgt zijn hoofd ertegen. Ceuta werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Kotuniak geeft een lange en hoge pass. Mairena bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Almeida. Almeida krijgt een gele kaart.

28e minuut.
Ceuta probeert naar een medespeler te passen. Gaviria geeft een hoge lob. Pałyga rent richting de bal. Pałyga schiet op doel. Ceuta werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Marajoara F C - SAO PAULO FC 2701 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Marajoara F C 76%, SAO PAULO FC 2701 24%.
Marajoara F C - SAO PAULO FC 2701 0:2

46e minuut.
Zambrotta geeft de bal voor. Muguruza heeft problemen om de bal te vangen. Gaviria met een sublieme pass. Kazanowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kazanowski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Pałyga is nu in balbezit. Pałyga geeft een hoge lob. Lönnroth probeert naar een medespeler te passen. Cwojdziński bereikt de bal nog maar net als eerste. Cwojdziński draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Damat geeft een hoge lob. Formela komt het veld opgelopen. Nikody komt het veld opgelopen.

75e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Piot komt het veld opgelopen. Verkoppen komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Mai Tuấn passt de bal in één keer door. Gaviria heeft problemen om de bal te vangen. Cwojdziński bereikt de bal nog maar net als eerste. Cwojdziński draait met de bal, schiet en ... Ceuta maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

86e minuut.
Gaviria rent richting de bal. Formela onderschept slim de pass. Świrski begaat een overtreding. Świrski krijgt een gele kaart.

88e minuut.
Zawidowski met een sublieme pass. Mai Tuấn geeft de bal voor. Stono rent richting de bal. Kazanowski verovert de bal door een tackle van achteren. Kazanowski draait met de bal, schiet en ... Ceuta probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Marajoara F C 74%, SAO PAULO FC 2701 26%.
Marajoara F C - SAO PAULO FC 2701 0:2