Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Estrela da Vila Manchester Sítio
ESTRELA 2024 Tactiek Guardiola A
52% Balbezit 48%
43% Spel op eigen helft 57%
19 Doelpogingen 7
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
55.5 gemiddelde waardering 36.5
formidabel Schieten goed
solide Passen zwak
formidabel Verdedigen redelijk


9e minuut.
Ðogo rent richting de bal. Ðogo passt de bal zonder na te denken. Arriaga is nu in balbezit. Arriaga haalt uit met een fantastische trap. Kowalczyk maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Estrela da Vila - Manchester Sítio 1:0

12e minuut.
Illescas probeert naar een medespeler te passen. Habas bereikt de bal nog maar net als eerste. Sulicki speelt de bal door. Ðogo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ðogo draait met de bal, schiet en ... Kowalczyk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

15e minuut.
Inworp. Gutterstam met de inworp. Grigorie is nu in balbezit. Arriaga verovert de bal door een tackle van achteren. Arriaga geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

18e minuut.
Habas rent richting de bal. Sulicki onderschept slim de pass. Sulicki geeft de bal voor. Ðogo probeert de bal met de borst te controleren. Ðogo haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

19e minuut.
Garstka geeft de bal voor. Tonscheid kopt de bal weg. Klungelig pakt Donatelli de bal. Ðogo is nu in balbezit. Ðogo haalt uit met een fantastische trap. Kowalczyk bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

22e minuut.
Daar is Arriaga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Met opzet legt Videnov zijn tegenspeler op de grond. Arriaga is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Tonscheid zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Ðogo kopt de bal weg. Arriaga heeft problemen om de bal te vangen. Arriaga haalt uit met een fantastische trap. Kowalczyk bokst de bal weg. De bal raakt de paal.

24e minuut.
Clair rent richting de bal. Clair geeft een hoge lob. Przerwa speelt de bal door. Klungelig pakt Ðogo de bal. Ðogo schiet op doel. Kowalczyk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

33e minuut.
Sosin geeft een lange en hoge pass. Clair kopt de bal weg. Gracia Calmache bereikt de bal nog maar net als eerste. Gracia Calmache geeft een lange en hoge pass. Habas krijgt zijn hoofd ertegen. Kuschler verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Illescas rent richting de bal. Illescas haalt uit met een fantastische trap. Kuschler maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Ðogo rent richting de bal. Ðogo met een sublieme pass. Arriaga heeft problemen om de bal te vangen. Arriaga haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Estrela da Vila - Manchester Sítio 2:0

37e minuut.
Clair geeft een lange en hoge pass. Gracia Calmache heeft problemen om de bal te vangen. Gracia Calmache probeert naar een medespeler te passen. Arriaga is nu in balbezit. Arriaga schiet op doel. Kowalczyk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Arriaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Arriaga schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

43e minuut.
Na een snelle pass probeert Habas de bal onder controle te krijgen. Przerwa probeert naar een medespeler te passen. Clair is nu in balbezit. Arriaga onderschept slim de pass. Arriaga haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Daar is Gracia Calmache, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Clair is nu in balbezit. Clair geeft een hoge lob. Illescas rent richting de bal. Illescas schiet op doel. Kuschler kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Estrela da Vila 44%, Manchester Sítio 56%.
Estrela da Vila - Manchester Sítio 2:0

53e minuut.
Arriaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Arriaga passt de bal zonder na te denken. Przerwa met een sublieme pass. Ðogo heeft problemen om de bal te vangen. Ðogo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Tonscheid passt de bal zonder na te denken. Donatelli onderschept slim de pass. Ðogo rent richting de bal. Ðogo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Estrela da Vila - Manchester Sítio 3:0

66e minuut.
Gracia Calmache bereikt de bal nog maar net als eerste. Ðogo verovert de bal door een tackle van achteren. Tonscheid rent richting de bal. Ðogo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ðogo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Inworp. Gutterstam met de inworp. Tonscheid bereikt de bal nog maar net als eerste. Tonscheid geeft een hoge lob. Ðogo krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Estrela da Vila - Manchester Sítio 4:0

73e minuut.
Arriaga probeert naar een medespeler te passen. Donatelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Ðogo verovert de bal door een tackle van achteren. Ðogo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Estrela da Vila - Manchester Sítio 5:0

74e minuut.
Sulicki heeft problemen om de bal te vangen. Sulicki speelt de bal door. Gutterstam speelt de bal door. Ðogo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ðogo schiet op doel. Kowalczyk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

76e minuut.
Illescas geeft de bal voor. Parrish heeft problemen om de bal te vangen. Habas rent richting de bal. Habas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Estrela da Vila - Manchester Sítio 5:1

78e minuut.
Habas draait met de bal, schiet en ... Kuschler met een sublieme pass. Donatelli probeert de bal met de borst te controleren. Ðogo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ðogo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Tonscheid heeft problemen om de bal te vangen. Fumagalli rent richting de bal. Tonscheid maakt een afschuwelijke overtreding. Tonscheid krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Estrela da Vila 42%, Manchester Sítio 58%.
Estrela da Vila - Manchester Sítio 5:1