Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
River Atlético Clube Umuarama F.C.
4-3-3 Tactiek T-5212-DeAvALD-1
53% Balbezit 47%
51% Spel op eigen helft 49%
11 Doelpogingen 7
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 5
62.7 gemiddelde waardering 63.2
uitstekend Schieten zeer goed
uitstekend Passen zeer goed
wonderbaarlijk Verdedigen uitmuntend


1e minuut.
Əşrəfov geeft een lange en hoge pass. Galego rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Skrapas. Galego is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Romankiewicz wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

2e minuut.
Romankiewicz raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Cabral komt het veld opgelopen.

8e minuut.
Cabral geeft de bal voor. Balaniuc kopt de bal weg. Galego bereikt de bal nog maar net als eerste. Galego haalt uit met een fantastische trap. Yanes werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
River Atlético Clube - Umuarama F.C. 1:0

20e minuut.
Zdunik met een sublieme pass. Micsoniu speelt de bal door. Kuřín bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuřín draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
River Atlético Clube - Umuarama F.C. 1:1

30e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Statev komt het veld opgelopen.

45e minuut.
Cabral is nu in balbezit. Cabral passt de bal met de wreef. Galego is nu in balbezit. Galego schiet op doel. Yanes maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
River Atlético Clube - Umuarama F.C. 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: River Atlético Clube 54%, Umuarama F.C. 46%.
River Atlético Clube - Umuarama F.C. 2:1

47e minuut.
Marquetto bereikt de bal nog maar net als eerste. Marquetto geeft een lange en hoge pass. Statev rent richting de bal. Galego bereikt de bal nog maar net als eerste. Galego draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

50e minuut.
Micsoniu is nu in balbezit. Gazzaniga verovert de bal door een tackle van achteren. Gazzaniga geeft een hoge lob. Yağmur geeft de bal voor. Kuřín maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

57e minuut.
Bigott verovert de bal door een tackle van achteren. Bigott geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Doboş met een snelle inworp. Statev geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Əşrəfov rent richting de bal. Əşrəfov passt de bal zonder na te denken. Cabral speelt de bal door. Doboş rent richting de bal. Doboş schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Kuřín is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Tararache. Kuřín is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Yağmur wilt de vrije trap nemen. Tararache kopt de bal weg. Yağmur rent richting de bal. Yağmur draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Statev bereikt de bal nog maar net als eerste. Onciu bereikt de bal nog maar net als eerste. Statev verovert de bal door een tackle van achteren. Statev geeft een hoge lob. Galego bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Doboş zal de hoekschop nemen. Largo Carazo kopt de bal weg. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Doboş neemt de hoekschop. Galego maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Marquetto geeft een hoge lob. Galego rent richting de bal. Skrapas legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Galego is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Galego neemt zijn aanloop. Yanes bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

83e minuut.
Ursuţ probeert naar een medespeler te passen. Doboş is nu in balbezit. Doboş passt de bal met de wreef. Statev bereikt de bal nog maar net als eerste. Statev draait met de bal, schiet en ... Yanes kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Galego bereikt de bal nog maar net als eerste. Galego schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
River Atlético Clube - Umuarama F.C. 3:1

88e minuut.
Doboş passt de bal in één keer door. Cabral met een sublieme pass. Daar is Əşrəfov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Əşrəfov geeft de bal voor. Galego maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: River Atlético Clube 47%, Umuarama F.C. 53%.
River Atlético Clube - Umuarama F.C. 3:1