Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Los Comunas E C Bahia
ajuste lateral Tactiek Training
53% Balbezit 47%
40% Spel op eigen helft 60%
14 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
52.1 gemiddelde waardering 53.8
excellent Schieten very good
very good Passen adequate
excellent Verdedigen excellent


8e minuut.
Doroftei rent richting de bal. Doroftei geeft de bal voor. Daar is Vital, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szczerba rent richting de bal. Szczerba draait met de bal, schiet en ... Zullino probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

11e minuut.
Rochetti draait met de bal, schiet en ... Mosca probeert naar een medespeler te passen. de Heusch kopt de bal weg. Fernández Trelles bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernández Trelles geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Fernández Trelles rent richting de bal. Doroftei legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Fernández Trelles is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Rochetti legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Mosca probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Comunas - E C Bahia 1:0

20e minuut.
Rampellotto passt de bal in één keer door. Trojansky bereikt de bal nog maar net als eerste. Trojansky passt de bal met de wreef. Abdala is nu in balbezit. Abdala haalt uit met een fantastische trap. Zullino kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

21e minuut.
Raczkowski passt de bal zonder na te denken. Borović is nu in balbezit. Borović passt de bal in één keer door. Fernández Trelles is nu in balbezit. Fernández Trelles haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Mosca verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

27e minuut.
Vital speelt de bal door. Coelho is nu in balbezit. Coelho geeft een lange en hoge pass. Rochetti springt en kopt de bal. Mosca probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Comunas - E C Bahia 2:0

38e minuut.
Rampellotto speelt de bal door. Klungelig pakt Rochetti de bal. Rochetti passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Fernández Trelles de bal. Fernández Trelles draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Rochetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Doroftei bereikt de bal nog maar net als eerste. Rochetti verovert de bal door een tackle van achteren. Rochetti haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Comunas - E C Bahia 3:0

43e minuut.
Coelho met de inworp. Borović bereikt de bal nog maar net als eerste. Borović passt de bal in één keer door. Fernández Trelles bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernández Trelles haalt uit met een fantastische trap. Mosca verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los Comunas 37%, E C Bahia 63%.
Los Comunas - E C Bahia 3:0

54e minuut.
Trojansky probeert de bal met de borst te controleren. Vital rent richting de bal. Trojansky onderschept slim de pass. Szczerba is nu in balbezit. Szczerba draait met de bal, schiet en ... Zullino kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

57e minuut.
Trojansky is nu in balbezit. Trojansky met een sublieme pass. Abdala bereikt de bal nog maar net als eerste. Abdala schiet op doel. De bal raakt de paal.

65e minuut.
Trojansky passt de bal met de wreef. Raczkowski met een sublieme pass. Drummond onderschept slim de pass. Barros probeert de bal met de borst te controleren. Barros draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Magalhães komt het veld opgelopen.

72e minuut.
de Heusch passt de bal in één keer door. Coelho bereikt de bal nog maar net als eerste. Coelho passt de bal in één keer door. Rochetti rent richting de bal. Rochetti draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Doeltrap. Regueira komt het veld opgelopen. Paulino komt het veld opgelopen. Cabral komt het veld opgelopen. Vidal komt het veld opgelopen.

83e minuut.
de Heusch geeft een hoge lob. Coelho kopt de bal weg. Daar is da Guia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rochetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Rochetti draait met de bal, schiet en ... Mosca verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los Comunas 44%, E C Bahia 56%.
Los Comunas - E C Bahia 3:0