Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Manchester Sítio Marajoara F C
Guardiola A Tactiek Palmeiras 523xx
49% Balbezit 51%
60% Spel op eigen helft 40%
5 Doelpogingen 23
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
37.4 gemiddelde waardering 46.9
adequate Schieten very good
weak Passen solid
adequate Verdedigen solid


3e minuut.
Zawidowski speelt de bal door. Kouffati rent richting de bal. Bystranowski onderschept slim de pass. Bystranowski draait met de bal, schiet en ... Kowalczyk werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Manchester Sítio - Marajoara F C 0:1

5e minuut.
Garstka kopt de bal weg. Kouffati bereikt de bal nog maar net als eerste. Bystranowski verovert de bal door een tackle van achteren. Bystranowski draait met de bal, schiet en ... Kowalczyk werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Manchester Sítio - Marajoara F C 0:2

10e minuut.
Donatelli speelt de bal door. Daar is Fumagalli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fumagalli met een sublieme pass. Habas bereikt de bal nog maar net als eerste. Habas draait met de bal, schiet en ... Ceuta bokst de bal weg.

13e minuut.
Pruna is nu in balbezit. Pruna passt de bal in één keer door. Bystranowski rent richting de bal. Bystranowski schiet op doel. Kowalczyk maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Manchester Sítio - Marajoara F C 0:3

18e minuut.
Zawidowski onderschept slim de pass. Zawidowski probeert naar een medespeler te passen. Ljubović rent richting de bal. Ljubović schiet op doel. Kowalczyk probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Manchester Sítio - Marajoara F C 0:4

25e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kotuniak zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pruna geeft een hoge lob. Ljubović rent richting de bal. Ljubović draait met de bal, schiet en ... Kowalczyk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

31e minuut.
Mairena passt de bal in één keer door. Ljubović bereikt de bal nog maar net als eerste. Garstka begaat een overtreding. Garstka krijgt een gele kaart.

38e minuut.
Ljubović speelt de bal door. Pruna bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonifazi maakt een afschuwelijke overtreding. Bonifazi is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

44e minuut.
Bystranowski passt de bal in één keer door. Zawidowski heeft problemen om de bal te vangen. Zawidowski met een sublieme pass. Ljubović rent richting de bal. Ljubović haalt uit met een fantastische trap. Kowalczyk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Manchester Sítio 59%, Marajoara F C 41%.
Manchester Sítio - Marajoara F C 0:4

47e minuut.
Bystranowski geeft een lange en hoge pass. Clair probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ljubović bereikt de bal nog maar net als eerste. Ljubović haalt uit met een fantastische trap. Kowalczyk werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Manchester Sítio - Marajoara F C 0:5

51e minuut.
Bystranowski draait met de bal, schiet en ... Pruna probeert de bal aan de voet te houden. Ljubović is nu in balbezit. Ljubović draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Manchester Sítio - Marajoara F C 0:6

52e minuut.
Pruna zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mairena probeert naar een medespeler te passen. Daar is Bystranowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bystranowski schiet op doel. Kowalczyk probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Manchester Sítio - Marajoara F C 0:7

53e minuut.
Illescas onderschept slim de pass. Fumagalli rent richting de bal. Fumagalli passt de bal in één keer door. Illescas is nu in balbezit. Illescas draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Pruna rent richting de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Pruna geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Ljubović bereikt de bal nog maar net als eerste. Ljubović haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Fejtko rent richting de bal. Pruna verovert de bal door een tackle van achteren. Pruna passt de bal met de wreef. Ljubović rent richting de bal. Ljubović draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Fejtko is nu in balbezit. Fejtko geeft de bal voor. Pruna heeft problemen om de bal te vangen. Fejtko onderschept slim de pass. Fejtko geeft een lange en hoge pass. Ceuta probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Illescas controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Formela komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Fumagalli is nu in balbezit. Fumagalli geeft een lange en hoge pass. Rizelioğlu probeert naar een medespeler te passen. Habas rent richting de bal. Habas draait met de bal, schiet en ... Ceuta kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

77e minuut.
Inworp. Opat komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Pruna rent richting de bal. Pruna geeft een hoge lob. Ljubović rent richting de bal. Ljubović draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Gracia Calmache kopt de bal weg. Stono is nu in balbezit. Stono geeft de bal voor. Opat rent richting de bal. Opat haalt uit met een fantastische trap. Kowalczyk bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Manchester Sítio - Marajoara F C 0:8

85e minuut.
Fejtko probeert naar een medespeler te passen. Fumagalli rent richting de bal. Fumagalli passt de bal zonder na te denken. Illescas rent richting de bal. Illescas haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Pruna is nu in balbezit. Pruna passt de bal zonder na te denken. Donatelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Ljubović verovert de bal door een tackle van achteren. Ljubović haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Manchester Sítio 62%, Marajoara F C 38%.
Manchester Sítio - Marajoara F C 0:8