Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Los Comunas Castelânea
ajuste lateral Tactiek TriD2
50% Balbezit 50%
56% Spel op eigen helft 44%
7 Doelpogingen 13
4 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
60.4 gemiddelde waardering 61.7
very good Schieten excellent
very good Passen excellent
outstanding Verdedigen excellent


7e minuut.
Drummond rent richting de bal. Albertocchi onderschept slim de pass. Albertocchi speelt de bal door. Ejtminowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ejtminowicz haalt uit met een fantastische trap. Zullino verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Lăzărescu is nu in balbezit. Lăzărescu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Los Comunas - Castelânea 0:1

12e minuut.
Zhongshu speelt de bal door. Covaci bereikt de bal nog maar net als eerste. Covaci speelt de bal door. Albertocchi rent richting de bal. Albertocchi schiet op doel. Zullino kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

14e minuut.
Drummond verovert de bal door een tackle van achteren. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Coeckelbergh met de inworp. Albertocchi heeft problemen om de bal te vangen. Albertocchi draait met de bal, schiet en ... Zullino verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Rochetti is nu in balbezit. Coelho bereikt de bal nog maar net als eerste. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Coelho neemt de hoekschop. Rochetti maakt een snoekduik en kopt de bal. Pará verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

26e minuut.
Lăzărescu passt de bal in één keer door. Albertocchi is nu in balbezit. Drummond maakt een afschuwelijke overtreding. Drummond krijgt een gele kaart. Albertocchi raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Albertocchi kan niet meer verder spelen. Duarte komt het veld opgelopen. Covaci wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Ejtminowicz is nu in balbezit. Borović tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ejtminowicz raakt geblesseerd tijdens het duel. Zhongshu met een snel genomen vrije trap. Duarte krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Coeckelbergh passt de bal met de wreef. Daar is Duarte, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. de Heusch schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. de Heusch krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los Comunas 59%, Castelânea 41%.
Los Comunas - Castelânea 0:1

53e minuut.
Borović probeert naar een medespeler te passen. Rochetti rent richting de bal. Candela tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Rochetti is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Borović wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Vital geeft een hoge lob. Rochetti kopt de bal weg. Iwanecki met een sublieme pass. Rochetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Rochetti draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

67e minuut.
Lăzărescu passt de bal zonder na te denken. Zhongshu bereikt de bal nog maar net als eerste. Zhongshu met een sublieme pass. Ejtminowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ejtminowicz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Los Comunas - Castelânea 0:2

71e minuut.
Coelho kopt de bal weg. Candela heeft problemen om de bal te vangen. Rochetti is nu in balbezit. Candela verovert de bal door een tackle van achteren. Candela geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Fossale bereikt de bal nog maar net als eerste. Duarte verovert de bal door een tackle van achteren. Duarte haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Qasem Ibn-Faisal bereikt de bal nog maar net als eerste. Coelho verovert de bal door een tackle van achteren. Coelho probeert naar een medespeler te passen. Rochetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Rochetti schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Rampellotto onderschept slim de pass. Rampellotto probeert naar een medespeler te passen. de Heusch geeft de bal voor. Fernández Trelles rent richting de bal. Fernández Trelles schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los Comunas 54%, Castelânea 46%.
Los Comunas - Castelânea 0:2