Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Umuarama F.C. SAO PAULO FC 2701
T-5212-DeAvALD Tactiek travessa
49% Balbezit 51%
49% Spel op eigen helft 51%
6 Doelpogingen 11
6 Overtredingen 4
2 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 8
59.5 gemiddelde waardering 60.8
zeer goed Schieten uitstekend
zeer goed Passen uitstekend
uitstekend Verdedigen zeer goed


6e minuut.
Onciu rent richting de bal. Frigeni rent richting de bal. Plantak begaat een overtreding. Plantak krijgt een gele kaart.

13e minuut.
Gaviria bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaviria met een sublieme pass. Pałyga rent richting de bal. Pałyga haalt uit met een fantastische trap. Yanes werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!

16e minuut.
Onciu maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Yağmur rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Almeida. Almeida krijgt een gele kaart.

21e minuut.
Damat verovert de bal door een tackle van achteren. Yağmur rent richting de bal. Yağmur passt de bal zonder na te denken. Frigeni is nu in balbezit. Frigeni schiet op doel. Ishimaru bokst de bal weg.

23e minuut.
Pałyga bereikt de bal nog maar net als eerste. Šlégl begaat een overtreding. Pałyga is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Świrski zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Pałyga bereikt de bal nog maar net als eerste. Largo Carazo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Largo Carazo krijgt een gele kaart. Pałyga is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Pałyga wilt de vrije trap nemen. De bal vliegt tegen de lat. Skrapas verovert de bal door een tackle van achteren.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Cwojdziński geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Kazanowski maakt een snoekduik en kopt de bal. Yanes maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Damat probeert naar een medespeler te passen. Pałyga bereikt de bal nog maar net als eerste. Šlégl legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Šlégl krijgt een gele kaart.

40e minuut.
Yanes speelt de bal door. Gaviria rent richting de bal. Gaviria passt de bal zonder na te denken. Pałyga is nu in balbezit. Pałyga haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Umuarama F.C. 51%, SAO PAULO FC 2701 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Umuarama F.C. - SAO PAULO FC 2701 0:0

55e minuut.
Šlégl geeft de bal voor. Yağmur kopt de bal weg. Frigeni rent richting de bal. Frigeni haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

61e minuut.
Zambrotta is nu in balbezit. Zambrotta geeft een hoge lob. Gaviria kopt de bal weg. Klungelig pakt Kazanowski de bal. Cwojdziński rent richting de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Cwojdziński bereikt de bal nog maar net als eerste. Cwojdziński draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Yanes trapt de bal weg van het doel. Cwojdziński probeert de bal met de borst te controleren. Cwojdziński passt de bal in één keer door. Gaviria geeft een hoge lob. Pałyga maakt een snoekduik en kopt de bal. Yanes verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

70e minuut.
Cwojdziński is nu in balbezit. Cwojdziński geeft een hoge lob. Gaviria rent richting de bal. Gaviria geeft een hoge lob. Pałyga maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

73e minuut.
Daar is Guimarães, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Almeida bereikt de bal nog maar net als eerste. Micsoniu onderschept slim de pass. Micsoniu geeft de bal voor. Yağmur maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Umuarama F.C. - SAO PAULO FC 2701 1:0

78e minuut.
Onciu geeft de bal voor. Yağmur is nu in balbezit. Yağmur speelt de bal door. Frigeni bereikt de bal nog maar net als eerste. Frigeni schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Lipiec rent richting de bal. Damat legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Damat krijgt een gele kaart. Lipiec is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Frigeni zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Umuarama F.C. - SAO PAULO FC 2701 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Umuarama F.C. 47%, SAO PAULO FC 2701 53%.
Umuarama F.C. - SAO PAULO FC 2701 2:0