Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Oliver Klube Manchester Sítio
Corredeira Tactiek Guardiola A
57% Balbezit 43%
17% Spel op eigen helft 83%
52 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 2
57 gemiddelde waardering 36.2
outstanding Schieten average
very good Passen weak
solid Verdedigen adequate


1e minuut.
Bernales geeft een hoge lob. Baltă kopt de bal weg. Thirion rent richting de bal. Thirion schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Oliver Klube - Manchester Sítio 1:0

3e minuut.
van Rijswijk passt de bal zonder na te denken. Thirion bereikt de bal nog maar net als eerste. Thirion passt de bal zonder na te denken. Baltă bereikt de bal nog maar net als eerste. Baltă haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Fejtko is nu in balbezit. Fejtko geeft een hoge lob. Baltă is nu in balbezit. Baltă schiet op doel. Kowalczyk werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Perišić rent richting de bal. Perišić geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Baltă de bal. Baltă schiet op doel. Kowalczyk maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Oliver Klube - Manchester Sítio 2:0

20e minuut.
Perišić bereikt de bal nog maar net als eerste. Perišić passt de bal zonder na te denken. van Rijswijk probeert naar een medespeler te passen. Baltă rent richting de bal. Baltă draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Videnov bereikt de bal nog maar net als eerste. Baltă verovert de bal door een tackle van achteren. Baltă schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

23e minuut.
Bernales heeft problemen om de bal te vangen. van Rijswijk speelt de bal door. Baltă is nu in balbezit. Baltă draait met de bal, schiet en ... Kowalczyk probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Oliver Klube - Manchester Sítio 3:0

25e minuut.
Na een snelle pass probeert Fumagalli de bal onder controle te krijgen. Illescas bereikt de bal nog maar net als eerste. Hudiček begaat een overtreding. Hudiček krijgt een gele kaart.

26e minuut.
Pianegonda trapt de bal weg. Perišić kopt de bal weg. Thirion is nu in balbezit. Thirion haalt uit met een fantastische trap. Kowalczyk probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Oliver Klube - Manchester Sítio 4:0

27e minuut.
Baltă onderschept slim de pass. Baltă probeert naar een medespeler te passen. Thirion rent richting de bal. Thirion haalt uit met een fantastische trap. Donatelli probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kowalczyk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

28e minuut.
Baltă kopt de bal weg. Thirion is nu in balbezit. Thirion passt de bal met de wreef. Daar is Baltă, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Baltă schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
van Rijswijk rent richting de bal. van Rijswijk passt de bal zonder na te denken. Thirion is nu in balbezit. Thirion draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Oliver Klube - Manchester Sítio 5:0

34e minuut.
van Rijswijk is nu in balbezit. van Rijswijk passt de bal met de wreef. Thirion bereikt de bal nog maar net als eerste. Thirion haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Oliver Klube - Manchester Sítio 6:0

37e minuut.
Gavrič verovert de bal door een tackle van achteren. Gavrič geeft een lange en hoge pass. Baltă is nu in balbezit. Baltă draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Oliver Klube - Manchester Sítio 7:0

40e minuut.
Bernales bereikt de bal nog maar net als eerste. Bernales passt de bal zonder na te denken. Thirion bereikt de bal nog maar net als eerste. Thirion haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Oliver Klube - Manchester Sítio 8:0

41e minuut.
Clair geeft de bal voor. Inworp. Perišić zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Thirion is nu in balbezit. Thirion draait met de bal, schiet en ... Kowalczyk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Baltă bereikt de bal nog maar net als eerste. Baltă haalt uit met een fantastische trap. Kowalczyk werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Oliver Klube - Manchester Sítio 9:0

43e minuut.
Fejtko geeft een hoge lob. Hudiček is nu in balbezit. Hudiček geeft een lange en hoge pass. Thirion bereikt de bal nog maar net als eerste. Thirion schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Oliver Klube - Manchester Sítio 10:0

45e minuut.
Daar is Habas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bernales verovert de bal door een tackle van achteren. Bernales met een sublieme pass. Perišić probeert naar een medespeler te passen. Thirion is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Oliver Klube - Manchester Sítio 11:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Oliver Klube 21%, Manchester Sítio 79%.
Oliver Klube - Manchester Sítio 11:0

46e minuut.
Fejtko rent richting de bal. Fejtko geeft een lange en hoge pass. Donatelli probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Thirion bereikt de bal nog maar net als eerste. Thirion schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

48e minuut.
Leguias is nu in balbezit. Leguias geeft een hoge lob. Thirion rent richting de bal. Thirion haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Perišić verovert de bal door een tackle van achteren. Perišić met een sublieme pass. van Rijswijk speelt de bal door. Thirion rent richting de bal. Thirion draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Laczkó geeft een hoge lob. Thirion bereikt de bal nog maar net als eerste. Donatelli begaat een overtreding. Thirion raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Bernales neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Kowalczyk met een harde bal richting middenveld. Bernales kopt de bal weg. Klungelig pakt Clair de bal. Thirion rent richting de bal. Thirion haalt uit met een fantastische trap. Kowalczyk bokst de bal weg. Baltă bereikt de bal nog maar net als eerste. Baltă schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Paal!

54e minuut.
Thirion bereikt de bal nog maar net als eerste. Thirion geeft een hoge lob. Baltă is nu in balbezit. Baltă draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Kowalczyk niet meer kan verder spelen. Tinoco komt het veld opgelopen.

58e minuut.
Gavrič is nu in balbezit. Gavrič passt de bal met de wreef. Laczkó probeert naar een medespeler te passen. Baltă rent richting de bal. Baltă draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
van Rijswijk onderschept slim de pass. van Rijswijk probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Thirion de bal. Thirion haalt uit met een fantastische trap. Tinoco probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.

64e minuut.
Gavrič probeert naar een medespeler te passen. Bernales rent richting de bal. Thirion rent richting de bal. Thirion draait met de bal, schiet en ... Tinoco werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Oliver Klube - Manchester Sítio 12:0

66e minuut.
Donatelli kopt de bal weg. van Rijswijk rent richting de bal. van Rijswijk passt de bal met de wreef. Thirion is nu in balbezit. Thirion draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Oliver Klube - Manchester Sítio 13:0

67e minuut.
Grigorie rent richting de bal. Laczkó onderschept slim de pass. Laczkó passt de bal met de wreef. Baltă rent richting de bal. Baltă draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Baltă is nu in balbezit. Baltă haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Oliver Klube - Manchester Sítio 14:0

69e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gavrič zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Laczkó probeert naar een medespeler te passen. Baltă is nu in balbezit. Baltă haalt uit met een fantastische trap. Tinoco kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Thirion bereikt de bal nog maar net als eerste. Thirion schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Oliver Klube - Manchester Sítio 15:0

70e minuut.
Illescas is nu in balbezit. Illescas geeft een hoge lob. Perišić kopt de bal weg. Daar is Thirion, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Thirion schiet op doel. Tinoco verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Baltă is nu in balbezit. Baltă draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Thirion rent richting de bal. Thirion schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

72e minuut.
Inworp. Piava komt het veld opgelopen. da Costa komt het veld opgelopen. Rodríguez Alvarado komt het veld opgelopen. Googlegol komt het veld opgelopen. Laczkó zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rodríguez Alvarado met een sublieme pass. Thirion bereikt de bal nog maar net als eerste. Thirion haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

74e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Tinoco met een harde bal richting middenveld. Laczkó kopt de bal weg. Rodríguez Alvarado bereikt de bal nog maar net als eerste. Rodríguez Alvarado schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

76e minuut.
Clair geeft een lange en hoge pass. Buitenspel voor Habas. Goede buitenspelval van de verdediging. Leguias neemt vlug de vrije trap. Thirion rent richting de bal. Thirion schiet op doel. Tinoco probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Oliver Klube - Manchester Sítio 16:0

79e minuut.
Rodríguez Alvarado passt de bal met de wreef. Piava is nu in balbezit. Fumagalli tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Fumagalli krijgt een gele kaart.

80e minuut.
Fejtko bereikt de bal nog maar net als eerste. Gavrič onderschept slim de pass. Gavrič geeft een lange en hoge pass. Thirion bereikt de bal nog maar net als eerste. Thirion haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Thirion rent richting de bal. Donatelli rent richting de bal. Rodríguez Alvarado rent richting de bal. Rodríguez Alvarado draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Oliver Klube - Manchester Sítio 17:0

82e minuut.
Piava passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Grigorie de bal. Laczkó met een sublieme pass. Rodríguez Alvarado bereikt de bal nog maar net als eerste. Rodríguez Alvarado schiet op doel. Tinoco verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Thirion bereikt de bal nog maar net als eerste. Thirion draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Oliver Klube - Manchester Sítio 18:0

85e minuut.
da Costa passt de bal in één keer door. Kouffati rent richting de bal. Thirion verovert de bal door een tackle van achteren. Thirion schiet op doel. Tinoco probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Oliver Klube - Manchester Sítio 19:0

87e minuut.
Rodríguez Alvarado passt de bal zonder na te denken. Tinoco speelt de bal door. Piava kopt de bal weg. Rodríguez Alvarado kan de bal niet met de borst controleren. Rodríguez Alvarado haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Oliver Klube - Manchester Sítio 20:0

89e minuut.
Googlegol geeft de bal voor. Rodríguez Alvarado is nu in balbezit. Videnov tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Videnov krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Oliver Klube 13%, Manchester Sítio 87%.
Oliver Klube - Manchester Sítio 20:0