Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Marajoara F C osbom
Palmeiras 532x Tactiek osbom
52% Balbezit 48%
51% Spel op eigen helft 49%
7 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
46.4 gemiddelde waardering 54.7
solid Schieten excellent
solid Passen adequate
solid Verdedigen good


1e minuut.
Klungelig pakt Stono de bal. Gramsci rent richting de bal. Gramsci probeert naar een medespeler te passen. Becchere bereikt de bal nog maar net als eerste. Becchere haalt uit met een fantastische trap. Ceuta bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Mairena rent richting de bal. Mairena geeft een hoge lob. Kotuniak probeert naar een medespeler te passen. Becchere is nu in balbezit. Becchere draait met de bal, schiet en ... Ceuta probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Kowalówka bereikt de bal nog maar net als eerste. Kowalówka draait met de bal, schiet en ... Ceuta verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

28e minuut.
Becchere controleert de bal met de borst. Zawidowski onderschept slim de pass. Zawidowski met een sublieme pass. Ljubović is nu in balbezit. Ljubović schiet op doel. Pedrera probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

30e minuut.
Kowalówka bereikt de bal nog maar net als eerste. Inworp. Bilyi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kowalówka bereikt de bal nog maar net als eerste. Kowalówka schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mairena met een snelle inworp. Zawidowski met een sublieme pass. Pruna geeft een hoge lob. Ljubović maakt een snoekduik en kopt de bal. Pedrera probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Marajoara F C 52%, osbom 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Marajoara F C - osbom 0:0

48e minuut.
Mairena rent richting de bal. Mairena geeft de bal voor. Ljubović kopt de bal weg. Bystranowski is nu in balbezit. Bystranowski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Formela heeft problemen om de bal te vangen. Bilyi met een sublieme pass. Dodrescu met een sublieme pass. Gramsci is nu in balbezit. Gramsci draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Stono probeert de bal aan de voet te houden. Rizelioğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Becchere onderschept slim de pass. Becchere schiet op doel. Ceuta werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Marajoara F C - osbom 0:1

60e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Muguruza komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Kotuniak geeft de bal voor. Pedrera met een sublieme pass. Kotuniak kopt de bal weg. Ljubović bereikt de bal nog maar net als eerste. Ljubović draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Pruna probeert de bal met de borst te controleren. Bilyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bilyi geeft een hoge lob. Becchere rent richting de bal. Becchere draait met de bal, schiet en ... Ceuta kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Marajoara F C - osbom 0:2

69e minuut.
Pruna rent richting de bal. Pruna geeft een lange en hoge pass. Madincea heeft problemen om de bal te vangen. Ljubović bereikt de bal nog maar net als eerste. Ljubović schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Marajoara F C - osbom 1:2

70e minuut.
Nikody komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Dodrescu is nu in balbezit. Ljubović is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bilyi. Bilyi krijgt een gele kaart. Ljubović raakt geblesseerd tijdens het duel. Opat komt het veld opgelopen.

82e minuut.
Mârzoi bereikt de bal nog maar net als eerste. Mârzoi geeft een hoge lob. Klungelig pakt Muguruza de bal. Becchere rent richting de bal. Becchere haalt uit met een fantastische trap. Ceuta verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Marajoara F C 50%, osbom 50%.
Marajoara F C - osbom 1:2