Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Estrela da Vila E C Bahia
ESTRELA 2024 Tactiek Training
51% Balbezit 49%
54% Spel op eigen helft 46%
3 Doelpogingen 16
5 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
55 gemiddelde waardering 53.6
zeer goed Schieten zeer goed
solide Passen goed
uitstekend Verdedigen zeer goed


11e minuut.
Ðogo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Remelexo bereikt de bal nog maar net als eerste. Remelexo passt de bal in één keer door. Abdala rent richting de bal. Abdala schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Tonscheid bereikt de bal nog maar net als eerste. Trojansky onderschept slim de pass. Trojansky probeert naar een medespeler te passen. Abdala kan de bal niet met de borst controleren. Abdala schiet op doel. Kuschler kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

16e minuut.
Abdala rent richting de bal. Szczerba bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Timofeev. Szczerba is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Raczkowski neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Kuschler verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

20e minuut.
Arriaga rent richting de bal. Mosca met een sublieme pass. Remelexo kopt de bal weg. Barros kan de bal niet met de borst controleren. Barros schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Barros bereikt de bal nog maar net als eerste. Barros speelt de bal door. Abdala rent richting de bal. Abdala schiet op doel. Kuschler werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Estrela da Vila - E C Bahia 0:1

28e minuut.
Remelexo speelt de bal door. Barros heeft problemen om de bal te vangen. Tonscheid geeft een hoge lob. Ðogo is nu in balbezit. Ðogo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Parrish geeft een lange en hoge pass. Inworp. Remelexo met de inworp. Barros bereikt de bal nog maar net als eerste. Barros geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Arriaga is nu in balbezit. Doroftei onderschept slim de pass. Doroftei passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Ðogo de bal. Ðogo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Estrela da Vila 50%, E C Bahia 50%.
Estrela da Vila - E C Bahia 0:1

58e minuut.
Timofeev zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Trojansky rent richting de bal. Trojansky passt de bal in één keer door. Abdala rent richting de bal. Abdala haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Mairinger onderschept slim de pass. Mairinger passt de bal met de wreef. Barros probeert naar een medespeler te passen. Szczerba is nu in balbezit. Szczerba schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Inworp. Trojansky met de inworp. Sulicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Abdala verovert de bal door een tackle van achteren. Abdala haalt uit met een fantastische trap. Paal!

69e minuut.
da Guia maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Szczerba rent richting de bal. Met opzet legt Tonscheid zijn tegenspeler op de grond. Tonscheid krijgt een gele kaart.

71e minuut.
Przerwa onderschept slim de pass. Przerwa geeft een hoge lob. Timofeev met een sublieme pass. Ðogo is nu in balbezit. Ðogo schiet op doel. Paal!

79e minuut.
Remelexo kopt de bal weg. Barros is nu in balbezit. Sulicki rent richting de bal. Barros onderschept slim de pass. Barros draait met de bal, schiet en ... Kuschler kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Szczerba bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczerba draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Estrela da Vila - E C Bahia 0:2

82e minuut.
Abdala is nu in balbezit. Tonscheid is nu in balbezit. Remelexo probeert naar een medespeler te passen. Barros bereikt de bal nog maar net als eerste. Barros schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
da Guia kopt de bal weg. Daar is Raczkowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Remelexo speelt de bal door. Barros bereikt de bal nog maar net als eerste. Barros draait met de bal, schiet en ... Kuschler kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Szczerba kan de bal niet met de borst controleren. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Szczerba is nu in balbezit. Szczerba draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Estrela da Vila 58%, E C Bahia 42%.
Estrela da Vila - E C Bahia 0:2