Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 21:59
  • Competitiewedstrijd: Série C.08
  • Stadion: Morumtri Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 35787
Morumtri Os Maneta
Generations Tactiek copa2
49% Balbezit 51%
47% Spel op eigen helft 53%
17 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
2 Buitenspel 5
63.5 gemiddelde waardering 66.8
outstanding Schieten formidable
excellent Passen formidable
very good Verdedigen excellent


20e minuut.
Húngaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Húngaro geeft een hoge lob. Geppert rent richting de bal. Geppert draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Morumtri - Os Maneta 1:0

27e minuut.
Shakalaka passt de bal in één keer door. Butulan is nu in balbezit. Butulan passt de bal zonder na te denken. Wilkoszewski rent richting de bal. Wilkoszewski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Geppert kopt de bal weg. Pelágio rent richting de bal. García Villar bereikt de bal nog maar net als eerste. Pelágio verovert de bal door een tackle van achteren. Pelágio haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Morumtri - Os Maneta 2:0

38e minuut.
García Villar kopt de bal weg. Daar is Valadão, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Shakalaka schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Shakalaka naar de kleedkamers voor een vroege douche.

41e minuut.
Assis verovert de bal door een tackle van achteren. Assis passt de bal in één keer door. Adams is nu in balbezit. Adams heeft problemen om de bal te vangen. Adams geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat. Kadović springt en kopt de bal. Leme probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Morumtri 50%, Os Maneta 50%.
Morumtri - Os Maneta 2:0

56e minuut.
Stubiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Pelágio onderschept slim de pass. Geppert is nu in balbezit. Geppert schiet op doel. Vernola maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Morumtri - Os Maneta 3:0

60e minuut.
Remanso passt de bal met de wreef. Valadão heeft problemen om de bal te vangen. Valadão met een sublieme pass. Húngaro is nu in balbezit. Húngaro haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

61e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Kadović stond buitenspel. Sacramento maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Pelágio kopt de bal weg. Húngaro is nu in balbezit. Húngaro draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

64e minuut.
Valadão rent richting de bal. Valadão passt de bal in één keer door. Geppert is nu in balbezit. Geppert draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Morumtri - Os Maneta 4:0

65e minuut.
Butulan is nu in balbezit. Butulan geeft een hoge lob. Klungelig pakt Kadović de bal. Wilkoszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wilkoszewski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Sacramento passt de bal in één keer door. Valadão rent richting de bal. Valadão passt de bal zonder na te denken. Húngaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Húngaro haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Vernola met een sublieme pass. Adams kopt de bal weg. Butulan is nu in balbezit. Butulan geeft een lange en hoge pass. Wilkoszewski maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Stubiński kan de bal niet met de borst controleren. Remanso probeert naar een medespeler te passen. Valadão met een sublieme pass. Geppert is nu in balbezit. Geppert draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Pelágio rent richting de bal. Geppert is nu in balbezit. Pelágio rent richting de bal. De bal raakt de paal. Pelágio bereikt de bal nog maar net als eerste. Pelágio draait met de bal, schiet en ... Paal!

87e minuut.
Klungelig pakt Butulan de bal. Butulan geeft de bal voor. Wilkoszewski is nu in balbezit. Wilkoszewski schiet op doel. Leme werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Wilkoszewski is nu in balbezit. Leme probeert naar een medespeler te passen. Húngaro speelt de bal door. Geppert is nu in balbezit. Geppert schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Morumtri 44%, Os Maneta 56%.
Morumtri - Os Maneta 4:0