Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Olimpykes Power Soccer
1-4-6-0 Tactiek Nó Tático
30% Balbezit 70%
88% Spel op eigen helft 12%
0 Doelpogingen 25
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 6
26.3 gemiddelde waardering 51
slecht Schieten goed
slecht Passen zeer goed
zwak Verdedigen redelijk


7e minuut.
Bârzanu met een sublieme pass. Kołodyński rent richting de bal. Kołodyński geeft de bal voor. Daar is Vreven, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vreven schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Bârzanu kopt de bal weg. Kołodyński rent richting de bal. Hamilton begaat een overtreding. Kołodyński raakt geblesseerd tijdens het duel. Bârzanu wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Kołodyński geeft een hoge lob. Vreven kopt de bal weg. Daar is Bosquier, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. O`Neil rent richting de bal. O`Neil schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
de la Cruz heeft problemen om de bal te vangen. de la Cruz met een sublieme pass. Vreven is nu in balbezit. Vreven geeft de bal voor. Hamilton heeft problemen om de bal te vangen.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Bârzanu passt de bal in één keer door. Daar is Maus, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Maus speelt de bal door. O`Neil is nu in balbezit. O`Neil draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

19e minuut.
Bârzanu rent richting de bal. Kołodyński rent richting de bal. Kołodyński passt de bal zonder na te denken. O`Neil is nu in balbezit. O`Neil draait met de bal, schiet en ... Fulcon bokst de bal weg.

21e minuut.
Bosquier is nu in balbezit. Bârzanu onderschept slim de pass. Bârzanu probeert naar een medespeler te passen. O`Neil is nu in balbezit. O`Neil haalt uit met een fantastische trap. Fulcon bokst de bal weg.

23e minuut.
O`Neil is nu in balbezit. O`Neil geeft een lange en hoge pass. Navarro kopt de bal weg. Kołodyński rent richting de bal. Kołodyński haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Bârzanu rent richting de bal. Kołodyński is nu in balbezit. Kołodyński probeert naar een medespeler te passen. O`Neil bereikt de bal nog maar net als eerste. O`Neil draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

37e minuut.
Mroczka speelt de bal door. Vreven bereikt de bal nog maar net als eerste. Vreven probeert naar een medespeler te passen. Kołodyński rent richting de bal. Kołodyński haalt uit met een fantastische trap. Fulcon bokst de bal weg.

41e minuut.
Klungelig pakt Ciepielewski de bal. Hamilton rent richting de bal. Kołodyński verovert de bal door een tackle van achteren. Kołodyński haalt uit met een fantastische trap. Fulcon probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Olimpykes - Power Soccer 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Olimpykes 90%, Power Soccer 10%.
Olimpykes - Power Soccer 0:1

46e minuut.
Vreven is nu in balbezit. Vreven geeft de bal voor. Kołodyński is nu in balbezit. Kołodyński haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Olimpykes - Power Soccer 0:2

52e minuut.
Kołodyński is nu in balbezit. Kołodyński met een sublieme pass. O`Neil bereikt de bal nog maar net als eerste. O`Neil haalt uit met een fantastische trap. Fulcon probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Olimpykes - Power Soccer 0:3

71e minuut.
Ciepielewski geeft de bal voor. Ghiglia kopt de bal weg. Bârzanu speelt de bal door. Kołodyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Kołodyński draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Pinto met een sublieme pass. Maus rent richting de bal. Maus passt de bal in één keer door. O`Neil rent richting de bal. O`Neil schiet op doel. Fulcon kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

74e minuut.
Bârzanu kopt de bal weg. Kołodyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Kołodyński met een sublieme pass. O`Neil bereikt de bal nog maar net als eerste. O`Neil haalt uit met een fantastische trap. Fulcon bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Olimpykes - Power Soccer 0:4

75e minuut.
Euvrard probeert naar een medespeler te passen. Kołodyński is nu in balbezit. Kołodyński geeft de bal voor. O`Neil bereikt de bal nog maar net als eerste. O`Neil schiet op doel. Fulcon bokst de bal weg. Vreven is nu in balbezit. Vreven draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Olimpykes - Power Soccer 0:5

82e minuut.
Kołodyński rent richting de bal. Kołodyński passt de bal met de wreef. Fulcon probeert wanhopig de bal te grijpen. O`Neil bereikt de bal nog maar net als eerste. O`Neil schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Olimpykes - Power Soccer 0:6

84e minuut.
Kołodyński rent richting de bal. Kołodyński passt de bal zonder na te denken. O`Neil rent richting de bal. O`Neil haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Olimpykes - Power Soccer 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Olimpykes 86%, Power Soccer 14%.
Olimpykes - Power Soccer 0:7