Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
To a Tôa F.C Colinas F.c
Primeira 2 Tactiek B-1
50% Balbezit 50%
61% Spel op eigen helft 39%
7 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
49.7 gemiddelde waardering 52.1
very good Schieten very good
good Passen very good
good Verdedigen excellent


6e minuut.
Küçükyılmaz rent richting de bal. Küçükyılmaz geeft een lange en hoge pass. Barragán is nu in balbezit. Barragán geeft een lange en hoge pass. Ebber maakt een snoekduik en kopt de bal. Pazur kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

19e minuut.
Ebber zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Quintanilha speelt de bal door. Kis-Molnár is nu in balbezit. Kis-Molnár geeft de bal voor. Mostowski maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Brügger bereikt de bal nog maar net als eerste. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Kłosowski zal de hoekschop nemen. Brügger maakt een snoekduik en kopt de bal. Parejro probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
To a Tôa F.C - Colinas F.c 0:1

23e minuut.
Mostowski onderschept slim de pass. Mostowski passt de bal zonder na te denken. Brügger rent richting de bal. Brügger schiet op doel. Parejro probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.

35e minuut.
Klungelig pakt Karyś de bal. Quintanilha rent richting de bal. Quintanilha passt de bal in één keer door. Mostowski rent richting de bal. Mostowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
To a Tôa F.C - Colinas F.c 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: To a Tôa F.C 63%, Colinas F.c 37%.
To a Tôa F.C - Colinas F.c 0:2

50e minuut.
Quintanilha onderschept slim de pass. Quintanilha geeft een hoge lob. Klungelig pakt Conka de bal. Brügger rent richting de bal. Brügger haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Karyś is nu in balbezit. Karyś met een sublieme pass. Polak bereikt de bal nog maar net als eerste. Mihail rent richting de bal. Mihail schiet op doel. Pazur probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
To a Tôa F.C - Colinas F.c 1:2

57e minuut.
Mihail speelt de bal door. Küçükyılmaz onderschept slim de pass. Ebber rent richting de bal. Ebber schiet op doel. Pazur probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
To a Tôa F.C - Colinas F.c 2:2

61e minuut.
Küçükyılmaz speelt de bal door. Quintanilha is nu in balbezit. Karyś met een sublieme pass. Quintanilha geeft de bal voor. Mostowski maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Barragán probeert de bal met de borst te controleren. Brügger is nu in balbezit. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Kłosowski zal de hoekschop nemen. Klungelig pakt Barbieri de bal.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Kis-Molnár zal de hoekschop nemen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Parejro met een sublieme pass. Mihail rent richting de bal. Kłosowski schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Kłosowski krijgt een gele kaart. Mihail is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Rolha zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Klungelig pakt Kříž de bal. Ebber rent richting de bal. Ebber schiet op doel. Pazur probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

81e minuut.
Barbieri speelt de bal door. Quintanilha met een sublieme pass. Kis-Molnár bereikt de bal nog maar net als eerste. Kis-Molnár geeft een lange en hoge pass. Brügger maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: To a Tôa F.C 59%, Colinas F.c 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
To a Tôa F.C - Colinas F.c 2:2