Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 21:59
  • Competitiewedstrijd: Série C.08
  • Stadion: Morumtri Arena
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 38313
Morumtri VIOLA F.C.
Generations Tactiek 433newATT
47% Balbezit 53%
53% Spel op eigen helft 47%
10 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 3
62.4 gemiddelde waardering 63.2
formidabel Schieten uitstekend
uitstekend Passen zeer goed
uitstekend Verdedigen uitmuntend


3e minuut.
Remanso met de inworp. Pelágio bereikt de bal nog maar net als eerste. Pelágio passt de bal met de wreef. Geppert rent richting de bal. Geppert haalt uit met een fantastische trap. Salles kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

5e minuut.
Valadão is nu in balbezit. Oponente verovert de bal door een tackle van achteren. Oponente passt de bal met de wreef. Jahilo bereikt de bal nog maar net als eerste. Jahilo geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Pelágio kopt de bal weg. Daar is Ener, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Geppert onderschept slim de pass. Geppert haalt uit met een fantastische trap. Salles werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Morumtri - VIOLA F.C. 1:0

11e minuut.
du Chatinier kan de bal niet met de borst controleren. Húngaro is nu in balbezit. Húngaro passt de bal in één keer door. Geppert bereikt de bal nog maar net als eerste. Geppert draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Remanso heeft problemen om de bal te vangen. Fortes bereikt de bal nog maar net als eerste. Fortes passt de bal zonder na te denken. Ninov bereikt de bal nog maar net als eerste. Ninov haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

23e minuut.
Jahilo rent richting de bal. Dejean onderschept slim de pass. Dejean passt de bal in één keer door. Ninov rent richting de bal. Ninov schiet op doel. Leme kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

28e minuut.
Ener passt de bal met de wreef. Fortes bereikt de bal nog maar net als eerste. Fortes met een sublieme pass. Bould heeft problemen om de bal te vangen. Bould draait met de bal, schiet en ... Leme kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Dejean rent richting de bal. Dejean geeft de bal voor. Ener heeft problemen om de bal te vangen. Pelágio rent richting de bal. Pelágio draait met de bal, schiet en ... Salles kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

30e minuut.
Húngaro is nu in balbezit. Húngaro geeft de bal voor. Geppert rent richting de bal. Geppert draait met de bal, schiet en ... Salles werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Morumtri - VIOLA F.C. 2:0

31e minuut.
Oponente is nu in balbezit. Oponente probeert naar een medespeler te passen. Fortes is nu in balbezit. Fortes geeft een hoge lob. Ninov krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Dejean geeft een lange en hoge pass. Pastor geeft de bal voor. Fortes kopt de bal weg. Bould probeert de bal met de borst te controleren. Bould haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Leme bokst de bal weg.

39e minuut.
Húngaro is nu in balbezit. Moriyasu bereikt de bal nog maar net als eerste. Geppert verovert de bal door een tackle van achteren. Húngaro is nu in balbezit. Húngaro draait met de bal, schiet en ... Salles kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Morumtri 56%, VIOLA F.C. 44%.
Morumtri - VIOLA F.C. 2:0

47e minuut.
Húngaro passt de bal zonder na te denken. Dejean bereikt de bal nog maar net als eerste. Dejean geeft de bal voor. Jahilo is nu in balbezit. Jahilo draait met de bal, schiet en ... Leme kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Ninov is nu in balbezit. Ninov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Morumtri - VIOLA F.C. 2:1

48e minuut.
Daar is Húngaro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Húngaro passt de bal in één keer door. Remanso met een sublieme pass. Geppert is nu in balbezit. Geppert schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Pelágio is nu in balbezit. Remanso bereikt de bal nog maar net als eerste. Remanso geeft de bal voor. Geppert krijgt zijn hoofd ertegen. Salles werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Morumtri - VIOLA F.C. 3:1

63e minuut.
Dejean verovert de bal door een tackle van achteren. Dejean probeert naar een medespeler te passen. Sacramento speelt de bal door. Pelágio bereikt de bal nog maar net als eerste. Pelágio haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

72e minuut.
du Chatinier zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Fortes bereikt de bal nog maar net als eerste. Fortes passt de bal in één keer door. du Chatinier bereikt de bal nog maar net als eerste. du Chatinier geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

75e minuut.
Bould is nu in balbezit. Jahilo is nu in balbezit. García de la Cruz onderschept slim de pass. Bould is nu in balbezit. Bould haalt uit met een fantastische trap. Leme probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. du Chatinier is nu in balbezit. Húngaro verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Moriyasu. Húngaro roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Húngaro kan niet meer verder spelen. Barone komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Geppert heeft problemen om de bal te vangen. Moriyasu speelt de bal door. Bould rent richting de bal. Bould draait met de bal, schiet en ... Leme maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Morumtri - VIOLA F.C. 3:2

84e minuut.
Bould kopt de bal weg. Jahilo is nu in balbezit. Bould is nu in balbezit. Bould haalt uit met een fantastische trap. Leme maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Jahilo bereikt de bal nog maar net als eerste. Jahilo geeft een lange en hoge pass. García de la Cruz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ninov is nu in balbezit. Ninov draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Antonescu heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Morumtri - VIOLA F.C. 3:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Morumtri 50%, VIOLA F.C. 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Morumtri - VIOLA F.C. 3:3