Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
VIOLA F.C. Os Maneta
433newATT Tactiek copa2
48% Balbezit 52%
45% Spel op eigen helft 55%
7 Doelpogingen 8
4 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 11
62.8 gemiddelde waardering 64.7
excellent Schieten excellent
very good Passen excellent
formidable Verdedigen excellent


12e minuut.
Andrada rent richting de bal. Jahilo onderschept slim de pass. Jahilo probeert naar een medespeler te passen. Bould rent richting de bal. Bould haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
du Chatinier met een sublieme pass. Klungelig pakt Ninov de bal. Ninov passt de bal met de wreef. Bould bereikt de bal nog maar net als eerste. Bould haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Ardeleanu verovert de bal door een tackle van achteren. Ardeleanu probeert naar een medespeler te passen. Fortes met een sublieme pass. Jahilo is nu in balbezit. Jahilo haalt uit met een fantastische trap. Vernola bokst de bal weg.

34e minuut.
Ardeleanu verovert de bal door een tackle van achteren. Ardeleanu geeft de bal voor. Andrada kopt de bal weg. Ardeleanu rent richting de bal. Ardeleanu draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Gamarra passt de bal in één keer door. Shakalaka probeert naar een medespeler te passen. Adams bereikt de bal nog maar net als eerste. Adams geeft een lange en hoge pass. Kadović maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: VIOLA F.C. 43%, Os Maneta 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
VIOLA F.C. - Os Maneta 0:0

50e minuut.
Jahilo rent richting de bal. Jahilo passt de bal in één keer door. Ninov bereikt de bal nog maar net als eerste. Ninov draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
VIOLA F.C. - Os Maneta 1:0

75e minuut.
Wilkoszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ardeleanu rent richting de bal. Ardeleanu met een sublieme pass. Bould rent richting de bal. Bould haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

78e minuut.
Stubiński geeft een lange en hoge pass. Butulan rent richting de bal. Butulan probeert naar een medespeler te passen. Wilkoszewski is nu in balbezit. Wilkoszewski haalt uit met een fantastische trap. Salles kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Kadović rent richting de bal. Pastor legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Pastor krijgt een gele kaart. Kadović is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kadović neemt de penalty, wat een uithaal! Salles werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
VIOLA F.C. - Os Maneta 1:1

80e minuut.
Jahilo geeft een lange en hoge pass. Vernola probeert naar een medespeler te passen. Butulan bereikt de bal nog maar net als eerste. Butulan probeert naar een medespeler te passen. Wilkoszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Kadović rent richting de bal. Kadović draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
VIOLA F.C. - Os Maneta 1:2

85e minuut.
Moriyasu neemt vlug de vrije trap. Bould kopt de bal weg. Jahilo rent richting de bal. Jahilo schiet op doel. Vernola maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
VIOLA F.C. - Os Maneta 2:2

87e minuut.
Shakalaka passt de bal met de wreef. Butulan bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van du Chatinier. Butulan raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Butulan kan niet meer verder spelen. Matogrosso komt het veld opgelopen.

87e minuut.
Pastor kopt de bal weg. Assis bereikt de bal nog maar net als eerste. Assis geeft een lange en hoge pass. Kadović bereikt de bal nog maar net als eerste. Kadović draait met de bal, schiet en ... Salles kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Pastor controleert de bal met de borst. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Adams geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Kadović krijgt zijn hoofd ertegen. Salles verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

89e minuut.
Kadović passt de bal met de wreef. Matogrosso rent richting de bal. Met opzet legt Fortes zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Fortes moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Fortes schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: VIOLA F.C. 47%, Os Maneta 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
VIOLA F.C. - Os Maneta 2:2