Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Olimpykes VIOLA F.C.
1-4-6-0 Tactiek 433newATT
46% Balbezit 54%
52% Spel op eigen helft 48%
9 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 5
53.6 gemiddelde waardering 53.9
very good Schieten very good
solid Passen good
excellent Verdedigen excellent


7e minuut.
Châtel is nu in balbezit. Châtel geeft een hoge lob. Gabelli kopt de bal weg. Vågen rent richting de bal. Vågen haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Dahlmayer bereikt de bal nog maar net als eerste. Dahlmayer geeft de bal voor. Vågen rent richting de bal. Vågen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Olimpykes - VIOLA F.C. 1:0

20e minuut.
Dahlmayer geeft een lange en hoge pass. Gabelli rent richting de bal. Gabelli passt de bal met de wreef. Vågen is nu in balbezit. Vågen draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Stach raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Pastor komt het veld opgelopen.

31e minuut.
Gettka rent richting de bal. Velásquez bereikt de bal nog maar net als eerste. Gettka verovert de bal door een tackle van achteren. Gettka draait met de bal, schiet en ... Sezer maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Olimpykes - VIOLA F.C. 1:1

35e minuut.
Sezer met een sublieme pass. Pastor is nu in balbezit. Gabelli maakt een afschuwelijke overtreding. Gabelli krijgt een gele kaart.

42e minuut.
Châtel onderschept slim de pass. Châtel passt de bal met de wreef. Kołacki is nu in balbezit. Kołacki haalt uit met een fantastische trap. Alfaro probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Olimpykes - VIOLA F.C. 2:1

44e minuut.
Żuczkowski onderschept slim de pass. Sykta rent richting de bal. Żuczkowski onderschept slim de pass. Żuczkowski speelt de bal door. Vågen is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Olimpykes 51%, VIOLA F.C. 49%.
Olimpykes - VIOLA F.C. 2:1

46e minuut.
Bould komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Capitão verovert de bal door een tackle van achteren. Vågen bereikt de bal nog maar net als eerste. Kołacki rent richting de bal. Kołacki schiet op doel. Alfaro maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Olimpykes - VIOLA F.C. 3:1

57e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Jahilo komt het veld opgelopen. Moriyasu komt het veld opgelopen. Ardeleanu komt het veld opgelopen.

59e minuut.
Châtel bereikt de bal nog maar net als eerste. Châtel geeft een hoge lob. Borba bereikt de bal nog maar net als eerste. Vågen onderschept slim de pass. Vågen haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

62e minuut.
Inworp. Korte komt het veld opgelopen. Estela komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Korte bereikt de bal nog maar net als eerste. Korte geeft een hoge lob. Borba is nu in balbezit. Kołacki onderschept slim de pass. Kołacki haalt uit met een fantastische trap. Alfaro kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Vågen rent richting de bal. Alfaro bokst de bal weg. Vågen springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Olimpykes - VIOLA F.C. 4:1

71e minuut.
Vågen controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Esparza komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Oponente is nu in balbezit. Oponente speelt de bal door. Gettka bereikt de bal nog maar net als eerste. Gettka geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Bould de bal onder controle te krijgen. Sezer verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Olimpykes 53%, VIOLA F.C. 47%.
Olimpykes - VIOLA F.C. 4:1