Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Os Maneta São Leopoldo-RS
jun Tactiek SAO LEO 4-4-2
60% Balbezit 40%
36% Spel op eigen helft 64%
13 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
61.8 gemiddelde waardering 59.5
excellent Schieten excellent
excellent Passen excellent
excellent Verdedigen excellent


6e minuut.
Epifanio neemt vlug de vrije trap. Pandur kopt de bal weg. Doria bereikt de bal nog maar net als eerste. Doria haalt uit met een fantastische trap. Vernola probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Os Maneta - São Leopoldo-RS 0:1

9e minuut.
Inworp. Adams met de inworp. Daar is Herold, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Herold geeft de bal voor. Kadović springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Os Maneta - São Leopoldo-RS 1:1

10e minuut.
Pandur geeft de bal voor. Doria probeert de bal met de borst te controleren. Stubiński onderschept slim de pass. Pandur bereikt de bal nog maar net als eerste. Pandur draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Matogrosso rent richting de bal. Matogrosso passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Adams de bal. Adams geeft een hoge lob. Sagaz maakt een snoekduik en kopt de bal. Yanjun probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

16e minuut.
Klungelig pakt Drago de bal. Wenta onderschept slim de pass. Wenta passt de bal in één keer door. Pandur bereikt de bal nog maar net als eerste. Pandur schiet op doel. Vernola verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Doria is nu in balbezit. Doria haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Os Maneta - São Leopoldo-RS 1:2

22e minuut.
Sagaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Berg legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Sagaz is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kadović legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Os Maneta - São Leopoldo-RS 2:2

22e minuut.
Doria passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Pandur de bal. Sagaz schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Sagaz is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

25e minuut.
Herold onderschept slim de pass. Herold passt de bal zonder na te denken. Kadović rent richting de bal. Kadović haalt uit met een fantastische trap. Epifanio probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Drago passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Herold de bal. Herold passt de bal met de wreef. Kadović bereikt de bal nog maar net als eerste. Kadović draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

45e minuut.
Drago onderschept slim de pass. Doria rent richting de bal. Drago onderschept slim de pass. Drago geeft een lange en hoge pass. Kadović maakt een snoekduik en kopt de bal. Yanjun bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Os Maneta 40%, São Leopoldo-RS 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Os Maneta - São Leopoldo-RS 2:2

47e minuut.
Valverde rent richting de bal. Valverde passt de bal in één keer door. García Villar heeft problemen om de bal te vangen. Arrigone rent richting de bal. Arrigone draait met de bal, schiet en ... Vernola probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

66e minuut.
Doeltrap. Shakalaka komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Shakalaka heeft problemen om de bal te vangen. Shakalaka geeft de bal voor. Wenta probeert de bal met de borst te controleren. Kadović bereikt de bal nog maar net als eerste. Kadović haalt uit met een fantastische trap. Yanjun bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

82e minuut.
Shakalaka met de inworp. Adams bereikt de bal nog maar net als eerste. Adams passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Kadović de bal. Kadović schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. da Cunha kopt de bal weg.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Os Maneta 31%, São Leopoldo-RS 69%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Os Maneta - São Leopoldo-RS 2:2