Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 21:59
  • Competitiewedstrijd: Série C.08
  • Stadion: Morumtri Arena
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en regen
  • Toeschouwers: 23121
Morumtri Esporte Clube, CRUZEIRO
Generations Tactiek Ojogo
48% Balbezit 52%
42% Spel op eigen helft 58%
20 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 3
62.5 gemiddelde waardering 50.3
formidabel Schieten solide
uitstekend Passen redelijk
zeer goed Verdedigen uitstekend


3e minuut.
Remanso passt de bal met de wreef. Antonescu geeft een hoge lob. Pelágio is nu in balbezit. Pelágio draait met de bal, schiet en ... Tokmajdo maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gawin met een snelle inworp. Valadão bereikt de bal nog maar net als eerste. Geppert rent richting de bal. Geppert haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Gawin met een sublieme pass. Geppert rent richting de bal. Pelágio bereikt de bal nog maar net als eerste. Pelágio haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Vlieberghe rent richting de bal. Sacramento verovert de bal door een tackle van achteren. Grigoratos onderschept slim de pass. Grigoratos haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Morumtri - Esporte Clube, CRUZEIRO 0:1

11e minuut.
Tokmajdo probeert naar een medespeler te passen. Kocyba kopt de bal weg. Klungelig pakt Dejean de bal. Grigoratos rent richting de bal. Grigoratos schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Antonescu onderschept slim de pass. Antonescu geeft de bal voor. Valadão controleert de bal met de borst. Valadão geeft een hoge lob. Pelágio krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Gwadera geeft een hoge lob. Grigoratos kopt de bal weg. Sacramento bereikt de bal nog maar net als eerste. Vlieberghe onderschept slim de pass. Vlieberghe draait met de bal, schiet en ... Leme kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

31e minuut.
Remanso zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Du Rheart is nu in balbezit. Gawin verovert de bal door een tackle van achteren. Gawin geeft de bal voor. Geppert krijgt zijn hoofd ertegen. Tokmajdo bokst de bal weg.

32e minuut.
Gawin zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gwadera is nu in balbezit. Valadão onderschept slim de pass. Valadão geeft een lange en hoge pass. Geppert springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Sacramento met een sublieme pass. Gawin rent richting de bal. Gawin passt de bal met de wreef. Geppert is nu in balbezit. Geppert schiet op doel. Tokmajdo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

37e minuut.
Tokmajdo met een sublieme pass. Mohsen kopt de bal weg. Klungelig pakt García de la Cruz de bal. Grigoratos bereikt de bal nog maar net als eerste. Grigoratos draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Grigoratos rent richting de bal. Pyrpasos onderschept slim de pass. Pyrpasos passt de bal zonder na te denken. Valadão rent richting de bal. Valadão draait met de bal, schiet en ... Tokmajdo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Morumtri - Esporte Clube, CRUZEIRO 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Morumtri 44%, Esporte Clube, CRUZEIRO 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Morumtri - Esporte Clube, CRUZEIRO 1:1

49e minuut.
Gawin bereikt de bal nog maar net als eerste. Gawin geeft de bal voor. Geppert bereikt de bal nog maar net als eerste. Geppert draait met de bal, schiet en ... Tokmajdo probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Gawin met een sublieme pass. Sacramento bereikt de bal nog maar net als eerste. Sacramento geeft de bal voor. Geppert bereikt de bal nog maar net als eerste. Geppert schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

53e minuut.
Du Rheart passt de bal in één keer door. Mohsen is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sacramento. Mohsen is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Du Rheart komt bij de bal en schiet. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

60e minuut.
Pasek geeft de bal voor. Gwadera probeert de bal met de borst te controleren. Valadão bereikt de bal nog maar net als eerste. Valadão schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

64e minuut.
Gawin geeft een lange en hoge pass. Valadão rent richting de bal. Valadão passt de bal met de wreef. Geppert is nu in balbezit. Geppert draait met de bal, schiet en ... Tokmajdo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Pelágio bereikt de bal nog maar net als eerste. Pelágio draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Morumtri - Esporte Clube, CRUZEIRO 2:1

74e minuut.
Luengas verovert de bal door een tackle van achteren. Luengas geeft de bal voor. Antonescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Antonescu geeft een hoge lob. Valadão is nu in balbezit. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Morumtri - Esporte Clube, CRUZEIRO 3:1

76e minuut.
Gawin met een snelle inworp. Valadão bereikt de bal nog maar net als eerste. Valadão geeft een hoge lob. Pelágio rent richting de bal. Pelágio schiet op doel. Tokmajdo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

83e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gawin met de inworp. Valadão is nu in balbezit. Valadão geeft de bal voor. Geppert maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Valadão kopt de bal weg. Pelágio heeft problemen om de bal te vangen. Reis bereikt de bal nog maar net als eerste. Pelágio onderschept slim de pass. Pelágio haalt uit met een fantastische trap. Tokmajdo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Morumtri 39%, Esporte Clube, CRUZEIRO 61%.
Morumtri - Esporte Clube, CRUZEIRO 3:1